Tarot för Långfredagen den 19 april, 2019

Så blir din Långfredag enligt tarotkorten.

Kära läsare,

Idag är det Skärtorsdag och med ett fullmånehoroskop imorgon så lägger jag korten för fredagen redan idag.

Korten avser alltså vad som väntar imorgon.

Välj ditt kort och se vad som väntar dig imorgon, Långfredag!

skärtorsdag 2019

Vilket kort dras du till? Vad säger det om starten på din Påskhelg?

Scrolla ned….

 

 

 

skärtorsdag 2019_2

Från vänster:

4 i Svärd:

Du kan nyligen ha gått igenom en prövande tid. En relation kan ha avslutats, ett hårt arbetsprojekt kan ha krävt all din kraft och ork eller situation med din familj kan ha gett dig oro. Stress och press kan ha tärt på dig. Kortet råder dig till att vila och återhämta dig. Att stanna upp och hämta andan efter allt som skett bör vara högst på din agenda nu. Om du har svårt för att vila och vara still så kan det innebära att du måste träna dig i konsten att släppa måsten och krav för att prioritera ditt eget välmående. Riddaren på bilden ligger ensam i ett rum. Avskildhet från vänner och socialt liv gör dig gott nu. Dra dig tillbaka och fokusera på dig själv. Om du känner dig på topp kan det, alternativt, vara så att du behöver ta en liten paus för att reflektera över framgånarna hittills. Kanske finner du något i din plan som du vill ändra på. Eller så blir du ännu mer säker på att den väg som du redan har valt, är den rätta.

7 i Svärd:

Detta är ett kort som antyder bedrägeri. Det kan vara du som försöker smita undan något på orätta grunder. Du hoppas på att du inte ska bli upptäckt och kanske lyckas du. Men om du blir påkommen kommer effekten inte att bli så roligt. Det är också möjligt att du är den som blir lurad av någon annan. Idag kan du bli medveten om lögner och tvivelaktigt beteende. En tredje variant av kortet är att du kan försöka ge dig själv fördelar genom att ”ta genvägar” på ett respektfullt sätt. Om något du har önskat, hemma, på jobbet eller i en relation, inte blivit som du har velat, kanske du kan sluta en pakt av kompromisser. Ring din partner eller din chef och se om ni kan nå en medellösning. Du kanske inte kan få igenom din önskan till 100% men nära nog ändå.

6 i Svärd:

Likt kvinnan och barnet i båten, som styrs mot en ny framtid, så befinner även du dig i en tid av transition. Du lämnar det som har varit och rör dig mot något nytt. Det kan vara ett nytt hem, ett nytt arbete eller en ny relation. Det förflutna kommer du alltid att bära med dig på något sätt, men du väljer att gå vidare och tänka framåt nu. Finns det något i det som har varit, i ditt sätt att se på livet, som du kan förändra? Nu får du en underbar chans att ta ett nytt grepp om livet. Framför dig väntar nya, spännande möjligheter, personer och upplevelser så fastna inte i det förgånga. Även om kortet antyder att du har varit igenom en stor sorg och känslomässigt jobbig tid. Men, du är större än dina minnen och det är endast den betydelse som du ger minnena, som avgör hur det påverkar dig. De sex svärden i båten symboliserar ditt känslomässiga bagage. Det bagaget står i vägen för din personliga utveckling. Bestäm dig för att gå framåt med full kraft. Frigör dig från mentala och känslomässiga blockeringar (ta hjälp om du inte klarar det på egen hand) och ha tillit till att det finns i din förmåga att lyckas med vad du än önskar!

  1. Hej Helena!

    Du är så ambitiös och engagerad i alla dina horoskop och kort, TACK: Det mesta stämmer nästan alltid exakt ALLTID!! Tusen tack för att DU orkar leverera så fint/mycket varje vecka!! Jag önskar Dig och Din familj En Riktigt Glad Påsk.

    Med vänliga Vårhälsningar Seija

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..