ANNONS

Horoskop vecka 17, 2019

/

Planethändelser 22-28 april, 2019. Inlägget innehåller reklamlänkar.

En extrem dag

På Annandag Påsk, måndagen den 22 april, möts Solen och Uranus på samma punkt på himlen. En Sol/Uranus-konjunktion i Oxens tecken på grad 3 uppstår.

Detta är en explosiv aspekt. Vi kan förvänta oss det totalt oväntade. Med mötet i Oxens tecken, jordens tecken, går tankarna till oväntade vulkanutbrott eller jordrörelser.

Problemet med Uranus är att man aldrig riktigt vet i vilken riktning som saker och ting kommer att gå. Det kan vara såväl en väldigt negativ överraskning, som en väldigt positiv nyhet eller händelse.

Var beredda på något ni inte trodde var möjligt!

Den här energi kommer hänga i luften under hela påskhelgen, då aspekten är på väg mot sin kulmination på måndagen den 22 april.

Pluto retrograd

På onsdagen den 24 april vänder Pluto retrograd. Jag hörde någon gång en astrolog säga att Plutos krafter blir än mer utvecklade vid en retrograd. Pluto är ju redan från början förnkippad med att studera, reda ut och betrakta.

Jag tror att Plutos retrograd kommer bringa upp nyheter på ett världsligt plan. Diskussioner om maktmissbruk och sexism, som redan varit på kartan, kan blossa upp igen, Gamla berättelser som får mer kraft igen när Pluto reser bakåt i Stenbocken.

Pluto kommer befinna sig retrograd till och med den 3 oktober.

Absolut klarhet före allt!

På lördagen den 27 april kommer Mars att befinna sig i en kvadratur till Neptunus. Mars är planeten som framför andra förespråkar att sätta fart och ta initiativ. Neptunus är mer svävande och fantasifull.

Mars befinner sig i kvicktänkta Tvillingarna. Vi kan känna oss manade att agera gällande en kurs eller sätta fart på en kommunikation eller planera för en resa över helgen. Eller köpa eller sälja något/skriva kontrakt eller förhandla.

Men så kommer Neptunus och plötsligt kanske du befinner dig i en situation då du inte riktigt har all information gällande prisbilden för resan eller kursen eller grunden till förhandlingen. Eller bara skakar av dig verkligheten och tänker att ”det ordnar sig nog med betalningen eller kontraktet”, på något sätt.

Kul, tills räkningen eller verkligheten dyker upp…

Gör ingenting på lördagen förrän du har 100 % koll på vad som gäller avseende villkor och kostnader. Det här kan också appliceras på ett studieschema eller liknande.

En verklighetsförankrad strategi räddar dagen! Och hittar du ingen sådan- avvakta då innan du tar ett nytt steg. Vi är är helt enkelt alldeles för optimistiska när Neptunus blandar sig i.

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk och en härlig kommande vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Klänningar i härliga sommarfärger

Klänning från Gina Tricot

Kort chiffongklänning med volanger och smock från Gina Tricot

Klänning från Filippa K

5
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00