ANNONS

Kärlekshoroskop 20 april- 15 maj, 2019

/

Venus i Väduren 20 april- 15 maj

Det här väntar stjärntecknen när kärlekens planet, Venus, befinner sig i Vädurens tecken.

Väduren: Grattis Väduren! Med Venus i ditt eget tecken väntar det dig en tid som kommer ge dig skönhet, kärlek och harmoni. Man blir vackrare med Venus i sitt eget tecken. Nu är en väldigt bra tid för att unna dig sköna ansiktsbehandlingar eller investera i något vackert plagg eller snygg accessoar. Din utstrålning kommer gå i taket så förebered dig på att få den uppskattning som du mår bäst av- stadgad som singel. Njut och flirta under dessa veckor. För singlar: Venus i det första huset är ett klassiskt tecken på att en ny kärlek kan komma in i ditt liv.

Oxen: Venus är din styrande planet och med dess placering i ditt tolfte hus kommer tiden innebära mycket av ”kärlek bakom lyckta dörrar”. En passionerad kärleksaffär som du/ni döljer för världen kan svepa in i ditt liv. Om du befinner dig i en stadgad relation kan de kommande veckorna handla mycket om att dra er tillbaka från världens brus och bara vara tillsammans. Helande och mysigt.

Tvillingarna: Venus besöker ditt elfte hus och kan ge dig en mer lättsam inställning till kärlekslivet. Om du är stadgad kanske du föreslår att ni ska göra mer saker på var sitt håll- mer frihet- för att sedan mötas och berätta om era upplevelser. Lite avstånd kan ibland vara rena spänningsinjektionen i en relation. Med Venus i ditt supersociala område kan vänner eller mingelevent leda dig till en ny person. Ni delar troligen intressen och brinner för samma saker. En mycket lovande förutsättning för en relation.

Kräftan: Ditt tionde hus, där din karriär och dina ambitioner finns, får besök av kärleksplaneten. Det ger oss flera signaler. Singlar kan träffa en person när de arbetar eller rör sig i jobbkretsar eller på ställen där höjdarna inom branschen finns. Chefer och väsentligt äldre personer kan få ditt hjärta att slå snabbare. Stadgade kan finna en stor glädje i att tala om framtida mål. Vad vill ni uppnå och vad har ni för plan för att lyckas?

Lejonet: Venus befinner sig i ditt nionde hus. Många Lejon kan svepas med av en känsla av äventyr och romans med någon som kan visa dig nya världar. Det kan vara en person inom publishing, juridik, någon från en helt annan bakgrund än din egen, en utlänning eller en person som arbetar som mentor, coach eller vägledare. Stadgade kanske talar lite extra om att planera, eller faktiskt åker på, en kul resa tillsammans eller på annat sätt för in något nytt i ert gemensamma liv.

Jungfrun: Ditt åttonde, passionerade hus, får besök av Venus. Oh la la! Finns det någon som får dig att tänka syndigare tankar än vanligt? Jodå, den här tiden kan bjuda på detta både för singlar eller stadgade. De som är stadgade behöver ju faktiskt inte hoppa i galen tunna, nu går fantasier lika bra! Lyckligt lottade singlar eller stadgade kan få ett kärleksliv som påminner om en passionerad film där allt tycks stämma. Som om kärleksrelationen vore skriven i stjärnorna och har en rent transformerande effekt på Jungfrun. Intensivt är bara förnamnet!

Vågen: Venus är din styrare och nu när den befinner sig i ditt sjunde hus, ditt kärlekshus, är det en härlig tid för dina relationer. Både affärsrelationer, kärleksrelationer och dina sociala cirklar benådas av Venus. Mer kalas och bjudningar väntar, en mjukare och varmare stämning mellan dig och en kärlek, om du är stadgad, samt en chans att träffa en ny person med alla rätt, om du är singel. Du kommer bli poppis bland vännerna och kan förvänta dig en underbart social tid.

Skorpionen: Heta Skorpionen får besök av Venus i det sjätte hus och plötsligt blir det finaste du vet att jobba i team med din partner. Om du är singel och söker efter någon ny är det särskilt viktigt för dig att se hur ni kan komplettera varandra i livet. Det låter kanske inte som den hetaste kombinationen för ditt kärleksliv, utåt sett, men för dig kommer det kännas helt rätt att prioritera ett kärleksliv som får ihop vardagspusslet. Singlar: Se dig om efter de som tränar eller tar hand om sin hälsa på samma ställen som du! Arbetskollegor eller kontakter inom jobbet kan också kännas som extra intressanta kärlekspersoner i mars.

Skytten: Ditt flirtiga, kärleksaffärshus, får besök av Venus. Med Venus i det femte huset väntar det dig flera veckor av mer flirt och glädje i luften. Det kan handla om något så enkelt som att du får mer komplimanger, och mår toppen, till att du inleder en kärleksaffär eller har ett fantastiskt one-night-stand. Det femte huset är nyförälskelsens hus så känslan är bubblig och kärleksyr. Ni vet, när man bara fånler trots att man står utan paraply i spöregn! Singlar såväl som stadgade har äventyr i blicken och det kommer bli mer SKOJ i livet! Denna lyckliga känsla kommer vara med dig under perioden. Det är hur härliga nyheter som helst!

Stenbocken: Venus i ditt fjärde hus ger dig massor av känslor och behov av lugn och trygghet. Stadgade Stenbockar kan bli mer i behov av närhet och söker trygghet för att må bra. Familjen, barnen och hemmet är det som ger dig glädje och harmoni i livet just nu. Satsa på familjemiddagar och mycket gäster där hemma! Singlar: tacka ja om familjemedlemmar erbjuder er kärleksråd eller vill introducera er till någon ny. Middagar och bjudningar i hemmet eller för att fira familjehändelser är tillfällen då kärleken kan dyka upp.

Vattumannen: Ut och rör på dig i grannskapet! Med Venus i ditt tredje hus, som bland annat styr över de som bor i din närhet, så kan en vardagspromenad till Ica ge dig ett möte du sent ska glömma. Stadgade kan känna sig supermotiverade att göra en weekendresa tillsammans eller gå en kortare kurs inom något ämne som känns kul och nytänkande. Du kommer också prata mer om kärlek, med din kärlek. Hur kan ni förnya relationen?  Onlinedating är toppen och, faktiskt, en vänskap kan utveckla sig till något mer än så.

Fiskarna: När Venus rör sig igenom ditt andra hus hamnar dina värderingar i förgrunden för allt. Om du lever i en relation kommer det inte vara svårt för dig att ge uttryck för vad du anser vara viktigast för dig i relationen. Du kommer både tala och stå upp för dina moraliska åsikter. Singel eller stadgad så ska du lyssna till dina egna tankar och känslor om vilken väg som är rätt för dig att gå i kärlekslivet. Följ din fina intuition kombinerat med ditt eget recept för vad som är en lyckad relation. Är du lycklig som det är? Bra! Vad andra tycker och tänker om ditt kärleksliv är ointressant. Venus kommer skänka dig mer materiell lyx i livet. Du kan få, eller bestämma dig för att ge bort, en väldigt fin gåva.

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00