Horoskop 22-28 april, 2019

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 17, 2019. Inlägget innehåller reklam.

Väduren 21/3- 20/4

Oväntade nyheter om din ekonomi och/eller i ditt kärleksliv väntar dig på måndagen. Plutos retrograd i ditt karriärshus från och med onsdagen ger dig några några månader att fundera över alternativa vägar i jobbet. Finns det något du vill göra om? Undvik att shoppa eller sälja något till helgen. Du saknar viktiga fakta eller är för optimistisk gällande pengarna.

Oxen 21/4-21/5

Måndagens planetmöte ropar ditt namn högst. Du står i centrum för det som sker. Är du redo att göra revolution i hemmet- flytta eller sätta ned foten till en manlig släkting? på måndagen kan det ske. Planer på att studera eller resa kan behöva ses över från och med onsdagen och under kommande månader. Till helgen kan dina tankar vara så många att du inte riktigt vet vilket ben du ska stå på. Ta det lugnt med besluten.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ett erbjudande om att skriva eller tala, kan överraska dig på måndagen. Det är möjligt att nyheterna kommer från utlandet. Om ett kontrakt blir aktuellt så försök att styra undertecknandet till den 3 maj om du kan. Alternativt kan det vara en vän som viskar något i ditt öra. En strategi för jobb, eller livsplanering, präglas av oklarhet till helgen. Bli klar över fakta innan du går vidare.

Kräftan 22/6-23/7

Spännande nyheter från vänner eller ett nätverk/grupp/organisation som du tillhör lär får dig exalterad. Om du har haft planer på att närvara vid ett roligt event, eller kanske ge ett onlineprojekt en rejäl kick-start, så kan måndagen ge dig en rolig dag. Din kärleksplanet tar en paus från och med onsdagen. Under kommande månader kanske du känner att du saknar den där känslan av va-va-voom i ditt kärleksliv. Finns det något du kan göra för att det ska bli bättre?

Lejonet 24/7-23/8

Oavsett vad du trodde skulle hända dig i ditt arbetsliv, så kommer måndagen att överraska dig. Totalt! Solen, som är din styrare, möter Uranus och du kommer därför känna av detta mer än andra tecken. Ett nytt uppdrag eller ett besked om en hastig förändring på ditt arbete ger dig helt nya framtidsutsikter. Jag hoppas att du ska tycka om det som sker. En fråga kring ditt boende och din familj kan behöva en tid av reflektion under kommande månader. Bor du där du mår som bäst?

Jungfrun 24/8-23/9

Måndagens superladdade planetmöte ger dig hastiga nyheter som kan beröra en resa, studieplaner, internationella kontakter eller ett juridiskt ärende. Sätter du dig på ett plan eller antar ett spännande nytt arbetsprojekt med utlandskoppling? Du vet den där flirten i ditt liv, antingen det är en person eller ett intresse som du känner stor passion för? Du kan känna att din låga går ner i ett lugnare tempo under kommande månader. Med det är okej. Mindre intensivt är inte dåligt. Långsiktiga planer ska du hålla dig långt ifrån på lördagen och söndagen.

Vågen 24/9-23/10

Pengar, investeringar, lån, skulder… På måndagen får du nyheterna från en manlig person. Han kan vara en affärspartner till dig eller en kärlekspartner. En hetlevrad diskussion om pengar kan uppstå inom din familj. Kanske blir det så intensivt att det är bäst att låta diskussionen få kyla av sig lite. Under kommande månadern kan ett nytt sätt att se på din ekonomi växa fram. Undvik ett beslut gällande jobbet,eller alternativt ett hälsobeslut, under helgen. Du ser inte klart på saker och ting. Du behöver göra lite mer efterforskningar kring fakta och omständigheter.

Skorpionen 24/10-22/11

En manlig bekant eller partner i kärlek eller affärer, ger dig oväntade nyheter eller beter sig på ett ovanligt sätt. Det som sker kan kan tära på både din, och personens, hälsa. I bästa fall får du en mycket positiv, oväntad nyhet i kärlek eller affärer. Din styrare vänder retrograd på onsdagen. Dina planer och mål kan gå ner i ett lugnare tempo under de kommande månaderna. Det kan kännas både skönt och frustrerande. Ta det för vad det är. Bli klar över fakta kring pengar/jobb eller i ett kärleksförhållande i helgen. Gräv efter lite mer information innan du går vidare och tar ett beslut.

Skytten 23/11-22/12

Måndagens överraskande aspekter berör ditt hus för vardagliga plikter. Ditt arbete påverkas av det som sker. Nyheter om att du behöver resa utomlands för ett uppdrag eller ärende som gäller juridik, medicin/hälsa, publishing eller utbildning är en variant. Eller så får du ett helt oväntat jobberbjudande som du aldrig hade kunnat föreställa dig. De kommande månaderna, från och med onsdagen, ger dig en chans att smida planer i hemlighet för att göra stor entré till hösten. Din karriär har fullt fart nu! Om ett kontrakt blir aktuellt att signera- använd den glittrande turdagen den 3 maj.

Stenbocken 23/12-20/1

Kärleksnyheter väntar dig på måndagen. Oväntat men trots det vågar jag tro på härliga nyheter. Din kärleksplanet möts med din styrare för kärleksaffärer och njutning. Bägge planeterna befinner sig i jordtecken och det passar din Stenbockssol. Snabbt och oväntat är ledorden så se till att hålla schemat öppet på i början av veckan. En plan för att återhämta dig eller transformera ditt liv, som du kanske arbetat på eller siktat mot i flera år, går ner på lite sparlåga från och med onsdagen. Du skyndar långsamt. Klokt. Ta lätt på nyheter eller en reseplan som du hör till helgen. Du har inte riktigt hela sanningen och är inte redo att ge ett besked eller din åsikt.

Vattumannen 21/1-18/2

Snabba nyheter om ditt boende eller en familjemedlem väntar på måndagen. En manlig person tycks stå i centrum för det som sker. Du kommer känna av det som sker på ett mycket personligt plan då Uranus är din styrarplanet. En person från det förflutna, i ditt arbete, kan från och med onsdagen dyka upp under kommande månader. Du kan få ett förslag om att komma tillbaka till det företag du tidigare arbetade för eller återigen arbeta för samma chef. Eller bara få kontakt med de som trodde på dig redan i starten för din karriär. Hoppa inte i galen tunna om du överväger att köpa dig något lyxigt till helgen. Du är uppe och svävar bland molnen- det luktar fantasikalkyl!

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan få oväntade nyheter från en vän, syskon eller granne på måndagen. Orden kan komma i ett sms, ett mail eller i ett telefonsamtal. Planetmötet som tyder på snabba förändringar äger rum i ditt tredje hus vilket också antyder att ett avtal eller nyheter om en kurs eller försäljning/inköp av fastighet/boende/mark är det som berörs.  Om det är du som ska sälja eller köpa så är den 3 maj ett toppendatum för att signera. Använd den turdagen för kontrakt om du kan! Vackra Venus befinner sig i ditt hus för pengar och tillgångar och nu är en tid då kanske får en vacker gåva, eller unna dig något fint själv. Undvik dock att shoppa till helgen. Då är dina ekonomiska kalkyler mer uppe i himlen än nere på jorden.

Bloggkärlek-Tack, tack, tack!

Hårdetaljer x 4!

Diadem från Gina Tricot (finns i massor av färger!)

Scrunchie från Gina Tricot

Head-scarf, Gina Tricot

Hårsnodd med rosett, Gina Tricot (finns även i svart)

  1. Skytt skriver:

    Hej Helena!
    Trodde vi skyttar skulle ha tur i kärlek under hela året men eftersom jag har asc i kräftan som går ner på sparlåga kanske det minskar och avtar i intensitet…?
    JAG VILL JU HA MEEERA KÄRLEK!!!
    Skratt…😂😂😂🤣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..