Solen konjunktion Uranus

Ingen vanlig dag.

God morgon kära läsare,

Idag möts Solen och Uranus i en konjunktion i Oxens tecken. Detta är explosivt och fullpackat med osäkerhet kring vad som kan ske. Det enda som är säkert är att något som vi inte var beredda på, kommer äga rum.

Solen och Uranus befinner sig i Oxens tecken. Detta tecken styr över mark, fastigheter och pengasystemet men också de personliga värderinarna och vår talang. Det som sker kan gå i två riktningar, antingen är det något väldigt positivt som sker, eller något precis tvärtom.

Med Uranus kan man aldrig riktigt veta vad som ska dyka upp.

Skriv och kommentera vad som sker i era liv!

Jag önskar er de mest positiva nyheterna och händelserna idag!

Kramar

Helena

 1. Som skytt så står livet aldrig still. Aldrig för höga drömmar… Allt är möjligt!

  I flera månader har jag å sambon drömt om att flytta till en hästgård.

  Vi får besked i helgen som kommer.
  Jag visualiserar och gör scripting hemma. Jag känner in dofter och bilder i visionen om att vi får gården🌎🙏

  Känns otroligt jobbigt att bära på att vi inte vet om vi får den.

  Någon meditial eller någon som kan ge ett budskap? 🌼❤

  Mvh En skytt full med hopp!

 2. Irene skriver:

  Har konjunktionen i 6 hus, och fick samtal igår om att komma på intervju på ny arbetsplats, trevlig överraskning😊

 3. Jag fick mig en kalldusch först på morgonen när min man sa att han först ville skiljas och sedan möttes jag av en massiv poliskontroll för att sedan utsätta min ormfobi så slingrade en snok förbi mina fötter uppe på altandäcket. Jag var helt slut när dagen gick till sitt slut att jag satt mig ner och bara grät🙈 jobbig dag kan man säg!

  1. Skytt skriver:

   Men stackars dig…
   Bättre lycka önskar jag dig framöver🌞

 4. M-lina skriver:

  Dag fylld med härlig energi och nyheter om ett manligt, lite efterlängtat, besök inom kort 😊

 5. Flipp skriver:

  Vi skulle bet sista inbet på en resa och insåg att ena sonens pass gått trots att båda skaffade samtidigt. Vi hade bara kollat den enes… vi gjorde ju dem samma dag 🤦🏼‍♀️ Tydligen vara de olika länge 😒

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..