Fredagstarot 26 april, 2019

Tarot- välj ditt kort för dagen!

Kära läsare,

Då var det fredag igen och dags för tarotkort! Det är så roligt att ni verkligen uppskattar det här inlägget. Ni vet hur man gör, så nu kör vi!

fred 26 april 2019

Välj det kort som mest ”talar” till dig. Och scrolla ned för att se korten uppåtvända och få ditt budskap inför dagen.

 

 

fre 26 april 2019

Från vänster:

10 i Bägare:

Det här kortet signalerar att du befinner dig tillsammans med personer som du har en särskilt stark relation eller koppling till. Det kan vara din närmaste partner och dina barn. Likt paret på bilden så strålar livet emot er alla. Regnbågen symboliserar att det svåra ligger bakom dig och att du kan njuta av allt det goda, och kärleken, som du har. Om du befinner dig i en ny relation kan samtal om att gifta er, flytta ihop eller skaffa barn komma på tal idag. Det känns så hoppfullt och härligt! Kanske upplever du det som att du sluter en viktig livscirkel och börjar känna dig hel igen. Följ ditt hjärta och du kommer att hitta rätt väg.

Månen:

Ditt inre och det undermedvetna kan påverka dig starkt idag. En rädsla, minne eller felaktig föreställning kan trigga en reaktion som egentligen inte har så mycket att göra med verkligheten som du kanske upplever det. En upplevelse som du var med om när du var liten, kan påverka din tro på din förmåga som vuxen. Månen råder dig att arbeta med blockeringar och felaktiga uppfattningar. Du kan, alternativt, ställas inför ett behov av att fatta beslut som gör dig osäker men där din magkänsla trots allt vägleder dig bättre än fakta. Idag kan fakta och logik kännas som de styr mindre i ditt liv. Våga istället lita till det som man inte kan se och ta på, såsom drömmar och meddelanden från ditt inre.

Lyckohjulet:

Detta kort är även känt som Karmahjulet. Livet går i cykler och ger oss upp- och nedgångar. Det tumlar runt och kan snabbt vända. Det är våra handlingar som dömer oss. Det vi ger ut, kommer tillbaka på oss på något sätt. Ett sätt att tolka Lyckohjulet är att säga att man ska anamma kraften i att leva varje dag. Att vara närvarande och lycklig för det man har, för livet kan förändras fort. Om du har gått igenom en svår period i livet så kan hjulet antyda att du snart står inför en vändning till det bättre. Oväntade händelser kan ge dig en nystart eller möjligheter som du inte hade kunnat förutse. Lyckohjulet betyder generellt att livet är som en tombol och att det bästa vi kan göra är att ha tillit till att det som sker oss, är för vårt bästa.

  1. Tack! Valde mittenkortet idag men kände också dragning till det högra kortet. Korten hjälpte mig verkligen. Tack och trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..