ANNONS

Horoskop 29 april- 5 maj, 2019

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 18, 2019. Inlägget innehåller reklam.

Väduren 21/3- 20/4

Hur skönt vore det inte med en liten paus när det gäller jobb och ansvar? Med Saturnus retro från och med tisdagen så tror jag att du får den tiden under kommande månader. Greppa en mikrofon eller fatta pennan på onsdagen. Din förmåga att uttrycka dig är fantastisk! Om du vill gå en kurs eller undervisa är dagen också toppen för att agera. Satsa på resplaner och din intellektuella förmåga på fredagen. Du kan få en riktigt härlig fredag med stimulerande samtal. Nymånen på söndagen ger dig chansen att vända blad gällande dina inkomster. En oväntad händelse kan vara det som triggar processen.

Oxen 21/4-21/5

Om studier eller juridiska ärenden vägt tungt på dig det senaste året så kan du från och med tisdagen uppleva en lättnad. Många återkommande tjänsteresor kan också få en paus under de kommande månaderna. Du kan få en snilleblixt avseende pengar och inkomster på onsdagen. Forska vidare i den! Nymånen i ditt eget tecken på söndagen påverkar dig starkt. Som att få en oväntad puff av en okänd kraft. Din tid är nu. Starka transformativa vibbar ger dig modet att våga satsa i enlighet med dina värderingar och behov.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt sociala liv och dina vänskapsband glittrar på onsdagen. Håll händer med likasinnade och använd dagen till att ge uttryck för dina åsikter och tankar. Ställ dig upp i talarstolen! På torsdagen kan du få nys om en hemlighet. Har en vän dolt något för dig eller är det du som anförtror en kompis något som bör gå under radarn? En kortare resa med din älskling ger dig en härlig fredag. Om du varken kan resa eller har en älskling, kan en rolig tillställning med vänner vara det som får dig på gott humör. På söndagen tar du ett beslut att ta mer hand om dig, alternativt, att göra en ny form av satsning på något som påminner om ett livsäventyr. Skriva bok? Göra en långresa? Satsa på en högre utbildning? Du kan besluta dig fort!

Kräftan 22/6-23/7

Din supersociala tid på året är här. Du tar in nya tankar från olika håll och vill gärna hålla dig uppdaterad om det senaste från både vänner och gällande dina intressen. Ett sms, nyheter eller mail om jobbet eller dina långsiktiga planer inspirerar dig på onsdagen. Du kanske redan till fredagen bestämmer dig för att formalisera chansen i ett avtal om anställning eller uppdrag. Du ligger i fronten när det gäller sättet som du ser på internet och teknikmöjligheter, på söndagen. Hej-då ekorrhjulet, nu uppfinner du din egen väg!

Lejonet 24/7-23/8

En välbehövlig paus från hårt slit, väntar dig från och med onsdagen och under de kommande månaderna. Något i din plan kan behöva lite reflektion och förändring. Finns det ett smartare och lättare sätt? En utlandskontakt eller chansen att boka en resa med en väninna eller grupp av likasinnade kan dyka upp på onsdagen. Använd fredagen till att vidga dina vyer för vad du kan göra. Du kan faktiskt nå världen med dina idéer. Eller absorbera ny kraft genom att se lyssna till vad andra har lyckats med. En inspirerande dag! En ny, helt oväntad, chans i din karriär väntar från och med söndagen. Du är triggad och så redo att satsa fullt ut på din passion. En kreativ hobby kan bli din nya inkomst. Dina erfarenheter kan, när du delar med dig av dem, skapa en väg för dig som inspiratör och coach.

Jungfrun 24/8-23/9

Dags för att vädra ny luft! Lyft blicken och se vad andra gör, hur andra lever och vilka möjligheter som faktiskt finns tillgängliga för dig. Dröm stort! På onsdagen kan du få höra eller läsa om något som verkligen ger dig en kick i jobbet eller avseende hälsa och träning. Nu kanske du tänker att det är dags att våga välja en annan väg. Du luftar djupa tankar och känslor under en förtrolig middag i hemmamiljö, eller med familjen, på fredagen. På söndagen är du redo att kliva ur din bekvämlighetszon och ta nya steg i livet. Modigt!

Vågen 24/9-23/10

Pressen som du har upplevt kring ditt boende och ansvar för dina plikter i hemmet det senaste året, kommer avta under några efterlängtade månader. Samtal om en resa för att gå på ett kul kalas, eller  för att njuta med en kärlekspartner, kommer på tal på onsdagen. Kanske klickar du på boka-knappen redan på fredagen. Förändringar och nyheter om pengar som du delar med någon annan, såsom en bank eller en kärleksparter, ger dig hastiga nyheter på söndagen och de efterföljande dagarna. Det är, alternativt, möjligt att en mycket passionerad kärleksaffär blossar upp. Den kan tyckas omöjlig att värja sig från.

Skorpionen 24/10-22/11

Du träffar chefer och framgångsrika på sociala event. Du minglar med det högt uppsatta. Du kan erbjudas fler chanser med ett champagneglas i handen, än vid ett jobbmöte. En jobbromans är mycket möjlig för du kombinerar jobb och kärlek just nu. Ett lukrativt kontrakt eller nyheter om mer pengar/vinst än du trodde för ett jobb du gjort, ger dig en glad fredag. Snabba, oväntade beslut i ditt kärleksliv eller i ett samarbete i affärer, är möjligt från och med söndagen. Du känner dig så motiverad när gäller pengar och arbete!

Skytten 23/11-22/12

Saturnus kommer inte vara riktigt lika hård med den stress gällande pengar som du kan ha känt av de senaste året. Du får lite tid för andrum under kommande månader. Det pirrar till i dig på onsdagen. Ett flirtigt samtal eller sms får dig på topphumör! Våga ge uttryck för vad du känner! På fredagen följer du ditt hjärta och uppfyller kanske en dröm du har haft ett tag. Det känns så stort för dig att ha lyckats med det som sker. Wow! Ett nytt arbete kan, hastigt, bli aktuellt från och med söndagen och under den efterföljande veckan. Kanske är du redo att skriva kontrakt med en företrädare, såsom en agent eller rådgivare, eller ingå ett samarbetsavtal med någon som delar dina stora visioner. Publishing, kommunikationsprojekt, den akademiska världen och utlandet/resebranschen är möjliga områden där du kan se att det händer grejer. Och du är så motiverad att satsa på den här nya möjligheten!

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrare, Saturnus, vänder retrograd under kommande månader. Alla krav och planer du har haft, och som kan ha gett dig både kraft och stress, kommer lätta en aning under kommande månader. Samtidigt kan du kanske känna av att du ”svävar lite fritt” gällande vad du ska lägga upp för nästa livsmål. Låt det vara så ett tag. Med fokus på nöjen, njutning, kalas och underhållning har du mycket roligt att se fram emot just nu. Familjelivet är härligt på onsdagen. Packa in hela familjen och gör en kort resa eller dagsutflykt! På fredagen kanske du bokar sommarsemestern till utlandet med familjen. Som en härlig karamell att suga på och se fram emot. En kreativ hobby ger dig världens fart och inspiration på söndagen. Du kan till och med tjäna pengar på det du gör för nöjes skull! Ditt självförtroende mår toppen av detta.

Vattumannen 21/1-18/2

En kortare resa och/eller kul samvaro med dina syskon eller grannar ger dig en härlig onsdag. Samtalskonversationen flödar som en flod! Ett kontrakt eller formellt beslut vänta dig på fredagen. Du är redo för att uppgradera dina sociala cirklar och förnya dina lokaliteter. Med nymånen i ditt hus för hem- och familjeliv så kan ett nytt boende eller förändringar i din familj vara det som är anledningen till så mycket nytt just nu. En manlig person kan träda fram och stå i centrum för det som sker. Oväntat, men ändå, du är redo för nya tider och att följa ditt hjärtas röst.

Fiskarna 19/2-20/3

Samtal eller nyheter om ditt boende, din familj och dina pengar och tillgångar får dig att fundera på onsdagen. Det känns hoppfullt och intressant. Ta dock inte för snabba beslut. Fredagen passar mycket bättre för action. Ett nytt jobbkontrakt eller eftertraktat karriärerbjudande kan läggas på ditt bord och pengarna som erbjuds dig gör dig nöjd. Du ser en struktur som ser hållbar ut. Flera kortare resor och mängder av mail, samtal och nyheter och fakta att ta ställning till väntas in i ditt liv från och med söndagen. Det är som om du har tryckt på ”omstarts”-knappen i ditt liv och får en chans att forma livet såsom du vill ha det. Nu kan du vinka adjö åt det förgångna. Det är lite av en risktagning i luften,särskilt om det berör viktiga delar såsom boende och arbete, men du är redo att ta chansen. Den rimmar väl med vad du vill prioritera och vad du värderar högst i livet just nu.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Topp från Daily Elegance

Väska från Daily Elegance

Sminkväska, Mobilskal, By Malina

Product thumbnail of Travel cosmetics small

Blus, By Malina

Product Thumbnail of Jenna blouse

1
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00