Gillar den här veckan!

Fina aspekter!

Kära läsare!

God förmiddag! Hur har er helg varit?

Jag ser fram emot den här veckan- det är några riktigt fina aspekter som väntar oss.

Merkurius möter både Mars (onsdag- Hej alla Första Maj-tal!) och Jupiter (fredag). Merkurius energi är snabb och kvicktänkt och än befinner sig Merkurius i Väduren och får superkrafter av Mars/Vädursenergin.

Mars befinner sig i Merkurius styrartecken, Tvillingarna, och de båda planeterna ger då extra kraft till varandra.

Toppen, eller hur!

Min favoritdag är fredagen. Allt där Jupiter är med, gör mig på gott humör. Särskilt när det är så fint som en trigon, som den vi har på fredagen.

Nymånen på söndagen är en aning vågad och med ett element av överraskning, vi kommer triggas att göra sådant som vi annars inte brukar, men det kan bli riktigt häftigt tror jag.

Sammantaget så tror jag vi har goda saker att vänta av de kommande dagarna.

Jag önskar er en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

 1. Oxe skriver:

  Hej,
  Tack för en jättebra blogg!
  Jag undrar över en sak, hoppas att du har lite svar att ge:

  Jag fyller år på lördag 4/5 – nymånen sker på exakt samma grad i Oxen som jag föddes i.
  1. Har detta någon betydelse enligt astrologin?
  2. Kan jag i så fall passa på att göra något särskilt för att ”manifestera” och skapa så bra förutsättningar som möjligt framåt? Något jag ska tänka på?

  Tack på förhand!

  1. Hej Oxe och grattis i förskott!
   Solen och nymånen passerar då över din natala Sol. Det blir massor av härlig kraft och nystart! Det jag hade gjort är att titta efter vilket hus som Solen styr över (Lejonets hus) och se vilken typ av energi som Solen för med sig in i ditt första hus. Om Solen och Lejonet exempelvis styr ditt fjärde hus så kan det vara en extra bra tid för att så nya frön, i linje med dina drömmar och personliga önskemål, gällande boende och familjeliv.
   En nymåne ger dig alltid en chans att skapa en bra grogrund för att manifestera. Oxens område, generellt är pengar, mark, fastigheter, tillgångar som vi har såsom talang. Finns det något du vill starta i linje med det?

   Lycka till!
   Helena

   1. Oxe skriver:

    Tack och tack för svar! Intressant. Jag har min natala sol i elfte huset och ascendenten i Lejonet.
    Får undersöka det närmare och googla runt lite… :)
    Allt gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..