De du följer visar din egen inre förmåga + super manifestationstips

Vi reagerar på det som andra sänder ut.

Kära läsare,

Då var det dags för sista april och Valborgsmässoafton! Vädret här i Stockholm lovar traditionellt blandat väder och jag tänker göra mitt bästa för att undvika en brasa till aftonen. Jag är, tyvärr, inte någon större Valborgsfantast. Istället blir det mysig middag med familjen.

Följer du någon på nätet? Och vill du veta var din sanna potential finns?

Grattis! De som du attraheras av, känner dig peppad och inspirerad och som du mår bra- de har alla något som lever inom dig.

De du följer visar din sanna potential.

Man brukar säga att man är/blir som de närmaste personer man omger sig med. Det tycker jag stämmer så oerhört bra.

Med ”omger” så behöver det i dagens tekniksamhället inte betyda att man talar med och känner personligen, utan det räcker man att man dagligen, eller ofta, insuper energierna från den personen.

När jag ville skriva en bok började jag läsa kända författarbloggar. Jag ville totalt gå in i din energin som den publicerade författaren levde i: arbete på bokmanus, redigeringsmöten, lansering och releasefester.

Samma sak när jag ville arbeta online. Jag kände ingen som gjorde det i Sverige så jag köpte varenda bok i ämnet och lusläste allt på nätet tills jag fann några gurus i utlandet.

Det vi fokuserar på, växer. Ju mer vi tänker på det, ju mer får vi av det i våra liv.

Ett av mina bästa manifestationstips (vi har ju en härlig nymåne på söndagen=nystart!) är att varje kväll innan jag somnar ”tvinga” in tankarna på att endast fokusera på hur jag vill ha livet.

Alltför många kvällar har jag lagt på att oroa mig innan jag somnat. Helt fel!

De sista minuterna innan man somnar följer med in i sömnen. Jag har märkt att jag ofta drömmer trevliga drömmar om det jag önskar mig eller vill manifestera när jag gör den  positiva kvällsritualen.

Så, för att återknyta till vilka vi följer: Se det som ett tecken till dig själv gällande vad du har förmågan att lyckas med. Fokusera på dina drömmar gällande det området precis innan du somnar och, voilá, snabbare än du tror kan saker börja röra på sig!

Och återigen, med en nymåne på söndagen får vi en extra skjuts. Varför inte börja den nya manifestationstrenden av det du önskar dig då?

Jag önskar er alla en fin Valborgsmässoafton, med eller utan brasa :-)

Kramar

Helena

 

 1. Ewa skriver:

  Skrattade när jag läste ditt inlägg. Själv kom jag på att senaste veckan har jag läst oerhört mycket gällande the attracktion of law samt att lyckas med sina mål. Det var säkert precis det jag behövde, insåg jag när jag läste ditt inlägg😊 Trevlig Valborg💕

 2. Ronja skriver:

  Hej Helena och tusen tack för din blogg, älskar att gå in här och hänga lite!
  Jag har en fråga till det här inlägget – ifall det är som du säger, att man besitter de egenskaper som de man inspireras av också har, hur kan man veta hur man ska kanalisera de egenskaperna? Och om man (som jag) har flera väldigt starka passioner som man slits mycket emellan (så att man inte får något gjort av nån av dem) hur kan man veta vilken man ska ”satsa” på? Hoppas du förstår min fråga och att du har ett svar.
  Stor kram!

  1. Skytt skriver:

   Hej Ronja!
   När jag läste ditt inlägg så är det precis som du skrivit det jag brukar gå omkring o grunna på. Väldigt intressant frågeställning för oss ”spretiga” energiknippen som vill göra allt hela tiden😁😁😁😁🤣. Vi vill så mycket o vi KAN så mycket men det där med fokus och tålamod…ha ha ha…😂
   Ja vi får se vad kära Helena säger om hur vi ska gå till väga.

  1. Hej Ronja!
   Som Solskytt så känner jag verkligen igen mig i din fråga, hur ska man veta VILKET spår man ska välja. Det kan vara knepigt när så många olika möjligheter verkar spännande.

   Det jag brukar göra är att stolpa upp alla vägar och sedan utvärdera dem enligt 1) magkänsla. vad älskar jag mest? 2) Vad verkar mest smart. ekonomiskt och praktiskt just nu?

   Helst ska man vara ha 1-3 alternativ kvar efter den sållningen. Jag inser ofta att mycket på min lista är kul, men kanske inte så verklighetsförankrat.

   Det är viktigt att inte ha för många bollar i luften. Det brukar inte bli något alls för mig då… Jag väljer därför i steg två att välja vilken idé jag ska gå vidare med först.

   Och sen kommer det AVGÖRANDE:

   AGERA!

   Bara GÖR det som måste göras för att det ska bli något. Utan action från vår egen sida, är det helt lönlöst. Arbetet behöver inte vara hårt, men inititativet måste vara benhårt från vår sida.

   Du kan lyckas så bestäm dig för vad du ska starta med och se det som att du kommer hinna med ALLT på din lista, i sinom tid.

   Lycka till!
   Helena

 3. Hej. Har stora problem sen 4 mån till baks mycke oroligt undra om allt löser för mig snart .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..