Fredagstarot den 3 maj 2019

Tarot för dagen!

Då var det fredag igen och dags att välja kort för dagen!

Glad fredag!

Kramar

Helena

fredag 3 maj 2019

Välj ditt kort och scrolla ned för betydelsen och budskapet.

 

fre 3 maj 2019

Från vänster:

7 i Mynt:

Du har skapat något av din förmåga och din talang. Likt mannen på bilden så kan du vila dig en aning och se frukterna av ditt arbete. Det är också en god tid för att se över hur du arbetar. Är det för mycket jobb och fokus på att prestera och nå dina materiella mål? Finns det ett bättre, mer effektivt sätt att nå goda, eller bättre, resultat, utan att slita så hårt? Kortet uppmanar dig att se över hur du bäst använder din energi i framtiden och uppmanar dig att ta ett steg tillbaka för att få en övergripande bild av hur du arbetar. Om du har arbetat hårt mot ett mål under de senaste månaderna, säger kortet att du snart kommer nå i mål på ett sätt som känns lyckat för dig. En ekonomisk bonus, extra intäkt eller mer på lönekontot kan bli resultatet.

Översteprästinnan:

Denna andligt upplysta kvinna kan konsten att pendla mellan det medvetna och det undermedvetna. Likt Översteprästinnan uppmuntras du att använda din intuition och magkänsla för att nå klarhet i en situation. Det finns mer kring en situation än det du kan se. Om du står inför en situation där du får viss information eller fakta, så säger dig kortet att det kan finnas god anledning att lyssna till vad ditt inre säger dig. Din inre värld och kontakten med dina spirituella guider är stark. Låt det guida dig. Det är, alternativt, möjligt att en mycket andlig person kommer in i ditt liv och ger dig värdefulla råd. Översteprästinnans tips till dig är att utveckla din andliga sida och arbeta mer med din förmåga som spirituell varelse.

Knekt i Mynt:

Kortet säger att du arbetar metodiskt och ansvarsfullt för att nå dina drömmar. Du behöver inte jobba hårt, bara följa din plan för hur du ska nå ditt resultat. Lite varje dag, om och om igen… Fortsätt jobba, du kommer nå ditt mål. Idag kan du få nyheter om ett arbetsprojekt som kräver denna ansvarsfulla inställning. Genom att göra en detaljerad plan och inte svika från dina plikter kommer du ta dig igenom uppdraget, även om det du ska göra först kanske känns lite trist. Du kan även få ett meddelande som berör pengar idag. Knektarnas energi är ofta snabb så kanske får du ett hastigt erbjudande eller besked om en lön, bonus, extrainkomst eller ägande.

  1. Tack för trevliga kort, fick översteprästinnan och hon återkommer till mig med jämna mellanrum. Undra varför :) Kram och trevlig fredag!

  2. Sofie skriver:

    Tack för fredagstarot! Alltid lika träffande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..