ANNONS

Horoskop vecka 19, 2019

/

Planethändelser vecka 19. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Kära läsare!

Vi har kommit in i maj och det är en underbar månad!

Vecka 19 innehåller fina aspekter för kärlek och pengar. Nymånen i Oxens tecken på söndagen den 5 maj har en härlig, modig känsla med sig och mycket nytt kommer ta fart under veckan som väntar. Förutom nymånen som sprider sin energi så väntar även ett antal planetaspekter. Låt oss ta det från början.

Merkurius in i Oxen

Vi startar vecka 19 med att Merkurius flyttar in i stabile Oxens tecken på måndagen den 6 maj. Detta innebär att det ömsesidiga utbytet mellan Merkurius i Väduren och Mars i Tvillingarna tar slut. Mars och Merkurius har ju hjälpt varandra lite extra genom att besöka respektive styrares stjärntecken (Mars i Tvillingarna och Merkurius i Väduren).

Men på måndag tar alltså Merkurius klivet in i Oxen och samtal och kommunikation och händelser kommer gå ner i en mer grundad, mindre snabb energi. Massor av kommunikation och strategier kring smartare hanterande av budget, pengar och ägande väntar. Också hur vi bättre kan ta tillvara på marken och jordens resurser. Antingen det rör sig om vår privata värld eller världens tillgångar.

Knepig kärleksdag

Jag skrev att det skulle bli en härlig vecka för kärlek. Och det kommer det att bli! Men på tisdagen den 7 maj har vi först en liten tröskel att ta oss över:

Venus, kärlekens planet, och Saturnus kommer befinna sig i kvadratur till varandra. Saturnus styr över planer, ambitioner, mål och förväntningar. Och på tisdagen blir det inte så som vi hade trott i kärlekslivet. Eller det sociala livet. En kärlekspartner kan agera på ett oväntat sätt eller leverera nyheter som du inte hade tänkt dig. Ett socialt event eller bjudning kanske inte blir det du hade hoppats på.

Med detta datum markerat i din kalender så är du bättre rustad och kan ligga lågt med dina förväntningar= mindre besvikelse.

Ta fram din unika stil

På onsdagen den 8 maj kan en ny idé eller vår egen klarsynthet locka fram en helt ny sida oss hos själva och/eller en möjlighet att hitta en annorlunda lösning i livet. Detta kan gälla vår unika stil men även nya tankar kring livet och det vi gör.

Var öppen för att ta in nya tankegångar och influenser!

I samma veva befinner sig Solen (energi och kraft) och Neptunus (fantasi och inlevelseförmåga) i en fin aspekt till varandra. Vår förmåga att hantera hur vi uttrycker oss får en rejäl boost genom att vi både är redo att ta ett nytt grepp i livet, samt är skickliga i att uttrycka det på ett medsvepande sätt.

Superbra om det är ”förhandlingsläge” på gång. Privat eller i jobbet.

För konstnärer eller författare kan onsdagen och torsdagen kännas som att änglarna sjunger och den kreativan musan kliver in i rummet! Det är verkligen artistens dagar!

En underbar dag!

Torsdagen den 9 maj är veckans underbaraste dag och den kommer att färga den sammantagna känsla av vecka 19:

Venus och Jupiter möts i en möjligheternas trigon. Dessa tu är kända som stjärnornas turplaneter. De bringar med sig lycka, lyx, välmående, flöde och kärlek. Och på torsdagen är de på topp, tillsammans!

Fredagen är en fullkomligt magisk dag för kärlek och pengar. För det ljuva livet och för må-bra-känslan!

Samtidigt så befinner sig Venus i en kvadratur till passionerade Pluto. Detta kommer snarare ge en spänning och känsla av äventyr och hemliga flirtar och erotik. Våra behov av närhet dras till sin spets. En attraktion kanske inte längre går att värja sig mot. Och ett erbjudande om att ta ytterligare ett steg i en relation kan kännas både läskig och självklar på samma gång.

En trygg och stabil känsla inträder

Veckan avslutas med att Solen och Saturnus ger oss en chans att nå en känsla av att ha ”ordnat det för oss”. Solen befinner sig i trygge Oxen som hanterar ekonomi och tillgångar. Saturnus signalerar från Stenbockens som styr över arbete och nedlagt arbete.

Till helgen kan vi pusta ut och känna att det arbete och de strategier vi har jobbat mot, ger resultat i form av en trygg bas för framtiden. Nyheter och möjligheter att bättre förvalta det vi har, ger oss mer pengar eller en bättre livsstil för att känna att vi kan stanna upp och känna oss nöjda med det vi har åstadkommit.

Solens och Saturnus möte sker på lördagen den 11 maj. Detta gör att fredagen är en väldigt bra dag för att signera ett papper kring arbete eller tillgångar.

Vilken härlig och hoppfull vecka!

Jag hoppas att ni får underbara dagar.

Kramar

Helena

Bloggkärlek!

Flipflops Havainas 3 x Gina Tricot. Jag älskar det här samarbete. En sommar utan flip-flops är ingen sommar för mig!

Flipflop med glittersten

Rosa flipflop med glitter

Vit/silverfärgad flipflop:

0
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00