Horoskop 6-12 maj, 2019

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 19. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

På måndag flyttar kommunikative Merkurius in i ditt inkomsthus. Dags att löneförhandla? Eller skapa en diskussion kring hur du bättre kan hantera din budget? Dina planer i kärlekslivet stöter på patrull på tisdagen. Sänk dina förväntingar och ligg lågt. Kärlekslivet blir mycket bättre och gladare på torsdagen och fredagen! Du kanske flirtar med någon från utlandet eller funderar på att ta upp en långdistansrelation igen.

Oxen 21/4-21/5

Solen och Merkurius i ditt eget tecken gör perioden till en av dina bästa på året. Det är DIN tid. Du och en kärlek kan ha haft planer på en resa som inte tycks gå som du vill på tisdagen. Nya möjligheter väntar dock på torsdagen och fredagen. Till helgen vet du att du har en bra plan på gång och familjelivet känns på topp!

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare flyttar in i ditt tolfte hus. Ge dig lite tid att fokusera inåt och känna efer vad du behöver i livet just nu. Maj är en bra tid för att stanna upp, släppa det du inte längre behöver eller gynnas av och stärka dig själv. På onsdagen nås du av en snilleblixt kring hur du kan leva ut din egen unika stil. Kanske är du redo att testa en ny väg i livet. En rolig fest eller samvaro med andra väntar dig på torsdagen/fredagen. Det glittrar kring det som sker!

Kräftan 22/6-23/7

Ta tag i dina kontakter, bekanta och sociala medier. Du kommer chatta, maila och sms:a mer än vanligt när Merkurius nu befinner sig i ditt elfte hus. På onsdagen kan du få höra talas om ett spännande tips på en kurs eller möte som handlar om något som du tycker låter fräscht och nytänkande. Våga utforska det lite mer! Ett jobberbjudande av en drömkaraktär dyker på torsdagen/fredagen. Detta är bättre än du hade kunnnat ana! Alternativt kan du se hur det ljusnar otroligt på hälsofronten. Ta tag i en ny träningsrutin eller köp nya träningskläder för att peppa igång dig!

Lejonet 24/7-23/8

Din inkomstplanet flyttar in i din karriärzon på måndagen: Nu kommer pengarna och förhandling om inkomster! Ligg lite lågt på tisdagen då din karriärplanet inte är på topp med din jobbplanet. Avvakta istället och se vad som sker i slutet av veckan. Redan på onsdagen börjar det hända snabba grejer i jobbet! På fredagen kan en ny möjlighet i jobbet ge dig en chans som faktiskt kan benämnas som en livstidschans. Kontraktschans! Bättre titel, mer pengar och lycka! Till helgen är du så NÖJD!

Jungfrun 24/8-23/9

Dags att ta tag i semesterplaneringen? Med din styrare i ditt internationella hus kan mail och samtal handla om att ordna visum, biljetter och hotellbokningar. Tisdagen ger dig lite hicka i kärlekslivet. Du hade förväntat dig något annat. På onsdagen är du klarsynt och påhittig. Du uppfinner en egen väg och får till allt gällande livs- och/eller reseplaner. Något i ditt familjeliv ger dig en känsla av lycka på torsdagen och fredagen.

Vågen 24/9-23/10

Behöver du ringa banken om ett lån? Diskutera ett samägande med en partner? Med Merkurius i denna del av ditt horoskop kan det vara något som väntar dig i maj. Något i ditt hem och- familjeliv gnisslar på tisdagen. Du kan behöva tänka om i din plan. En väldigt rolig fest eller samvaro med likasinnade ger slutet på veckan en kul känsla. Det är både romantiskt och roligt! Och faktiskt, du når en ro i hem/familjeliv och ekonomifrågor också.

Skorpionen 24/10-22/11

Solen och Merkurus i ditt kärlekshus ger dig en händelserik maj månad.  På onsdagen tar du ett nytt steg i livet. Det är verkligen transformationsvibbar i ditt liv! Nya jobbuppdrag fyller ditt bord på torsdagen och fredagen. Du ser nöjd ut för ersättningen du får, antingen i förskott eller senare, är mycket god. Alternativt börjar du sätta ned foten och agera i linje med dina egna värderingar, vilket får positivt genomslag direkt. Som ett ytterligare alternativ så kan du också bestämma dig för att prioritera din hälsa och välmående mer.

Skytten 23/11-22/12

Nya jobbmöjligheter väntar di veckan som kommer. Du kanske inte får en bättre titel eller ett mer prestigefyllt arbete, men ersättningen kan bli högre. På onsdagen kan nyheter som du inte väntade dig slå till. Ett erbjudande du inte förväntade dig kan dyka upp. Ditt kärleksliv ser så lyckligt ut på torsdagen och fredagen. Om du är singel ska du ut och cirkulera! Om du har en stadgad partner kommer dagarna präglas av möjligheter att roa er mer tillsammans. Boka en konsert, en resa eller unna er något utöver det vanliga. Till helgen kommer du att känna dig väldigt nöjd över hur jobbet har utvecklat sig under veckan. Framtidstro!

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrare hamnar på kant med kärleksplaneten på tisdagen. Något i ditt familjeliv kan ge dig mer ansvar eller kännas som det lägger sordin på dagen. Så mycket roligare och mer spännande blir det på onsdagen. Oväntade nyheter kring ett roligt ämne som du älskar, såsom en konsert eller möjlighet att utveckla din egen kreativitet, alternativt nyheter om dina barn/fertilitet, ger dig en spännande onsdag. Torsdagen och fredagen ger dig underbara dagar för att dra dig undan med in partner och mysa på tu man hand. Ta in på hotell och unna er lite extra lyx om härligheter!

Vattumannen 21/1-18/2

Din styrare, Uranus, möter nyhetsbäraren, Merkurius, på onsdagen. Snabba puckar när det gäller ditt hem- och familjeliv väntar! En uthyrning, en fastighetsförsäljning/köp eller flytt kan ge dig fullt upp. Öppna dig för samvaron med möjligheter att lära känna nya, spännande människor, på torsdagen och fredagen. En lokal happening i dina grannkvarter kan bli superkul! En träff med syskon eller grannar kan också föra nya intressanta möjligheter på tal. Till helgen ser du ut att ha en ny, aningen hemlig, plan på gång. Något som ger dig ett lugn inför hur du ska planera framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Solen lyser upp ditt tredje hus och din kontakt med dina syskon, vänner och dina närmaste grannar ökar. Gör dig beredd på mer mail och sms från dessa människor från och med måndagen. En fråga som dryftas i en organisation eller förening som du tillhör kan få dig lite ur spel på tisdagen. Ligg lite lågt och se vad som sker. Redan på onsdagen väntar nya tag och nya energier! Till torsdagen och fredagen sveper underbara aspekter in och ger dig goda nyheter om pengar och jobb. Det här är bättre än du hade kunnat hoppas på! Massor av sociala möjligheter väntar dig till helgen- antningen du chattar/ringer/mailar eller ger dig iväg på ett närbeläget kalas. Du kommer må bra och känna dig trygg i hur veckan har utvecklat sig.

Bloggkärlek! Tack, tack, tack!

Sommarfest i klänning! Superpriser på Afound:

Vit spetsklänning från Self-Portrait

Azaelea Dress White - Lining in 89% polyester and 11% elastane

Ljusrosa kort klänning från Residus på Afound:

Harper Primrose - Harper is a comfortable slip on dress with tailored seams and a flawless fit across the back. The front features draped and asymmetric detailing. Our Harper in bright colors are made from a top quality airjet viscose that will stand the test of time. An easy to wear piece with interesting details makes Harper a both comfortable and eye catching favorite of ours.

Ljusblå klänning, Day Birger et Mikkelsen, Afound:

Day Rainfall Dress Powder Blue - Ärmlös plisserad klänning med fina avskärningar. Fodrad. Kemtvätt.

  1. Tack! De sista meningarna för Vågen gör min vecka! Tack!

  2. Säger bara ”vågen” ❤😁⭐🌞

  3. Nyfiken, Tisdagen ska ge mig hicka i kärlekslivet. Hur ska man tolka hickan? ^^ blir man rädd, förvånad, glad?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..