ANNONS

Två spännande Masterclasser öppna!

/

REKLAMINLÄGG. Magisk Ekonomisk Manifestation samt Blogg Boss Masterclass.

Kära läsare!

Gårdagens nymåne gav mig en superkick. Det är med stor glädje som jag kan berätta att jag nu öppnat försäljningen av min nya Masterclass ”Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion”.

Jag vet att ni har längtat efter den här Masterclassen med mina bästa tips för hur man kan attrahera pengar med hjälp av lagen om attraktion. Sedan jag fick upp ögonen för två ”missar” i hur man ska göra för att lyckas med att manifestera, så vände min värld. Jag började tjäna pengar! Snabbt!

Mitt under inspelningen av onlineföreläsningen började jag nästan att gråta. Av glädje. Den siffra som jag hade satt som mål och affirmerade när jag startade hade legat i kursmaterialet sedan i höstas. Och under inspelningen, när jag såg den, insåg jag att jag hade nått den, och dessutom några tusenlappar ytterligare.

Det var helt fantastiskt! Lagen om attraktion fungerar verkligen!

Fram till och med den 12 maj sälja Masterclassen till ett ”först-till-kvarn”-pris: 35 dollar. Därefter kommer jag höja priset.

Du finner all information i länken. Materialet är tillgängligt direkt efter köp.

reklammaterial2

Nästa roliga nyhet är, som ni redan fick reda på i förra veckan, att det är dags för omgång två av Blogg Boss Masterclass. Där lär jag dig allt du behöver veta för att lyckas som bloggare/Influencer.

OBS! Kursanmälan är ENDAST öppen den 6-12 maj och kommer inte att vara till salu förrän senare i år igen.

Allt kursmaterial är direkt tillgängligt efter köp. Det officiella startdatumet för kursen är måndagen den 13 maj. Från och med det datumet och under de följande 6 veckorna är jag aktiv i Facebookgruppen för kursen. Jag ger svar på frågor och svar och bjuder på pepp  och inspiration för att du ska lyckas med din bloggdröm!

Pris: 137,50 dollar.

BloggBoss

Varmt välkomna!

Kramar

Helena

2
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00