ANNONS

Kidnappar de här två sakerna ditt ekonomiska flöde?

/

REKLAM. Lagen om attraktion. Ekonomisk förmåga.

Kära läsare!

Idag möts Uranus och Merkurius i en konjunktion. Vi är redo att agera på ett nytt sätt, ta fram en unik förmåga vi har och kanske till och med redo för ett synsätt eller väg i livet.

Anledningen till att mitt inlägg kommer senare än vanligt (jag publicerar ofta väldigt tidigt på morgonen) är att jag har ägnat hela förmiddagen/lunchen till att djupdyka in i mitt eget sinne och minnen kring pengar. Ibland måste man helt ge upp vissa föreställningar och ta in nya tankar.

Det är uppfriskande.

Sedan jag på allvar startade min resa för att förbättra min ekonomi, på mina villkor, för cirka 9 månader sedan har jag:

-Startat ett eget företag där jag har kunnat ta ut en lön direkt från start. (Min revisor är imponerad!)

-Attraherat mer än den summa som jag hade visualiserat för hela året. Så fort jag fick kontakt med min inre förmåga, visade det sig att det ekonomiska målet var ”för litet” och att kraften som vi alla bär på när det gäller att attrahera pengar, är enormt stark.

Det tog mig månader av intensivt funderade för att hitta rätt väg. Jag var frustrerad hälften av tiden. Överväldigad flera gånger i veckan. Men supermotiverad varje dag.

I början av hösten 2018 frågade min vänner och familj VAD jag höll på när jag arbetade med att rena mina ekonomiska föreställningar.

Nu får jag frågan HUR jag lyckades med det jag har gjort. Hur kan jag jobba mindre, och tjäna mer? Hur kan jag leva på mina villkor?

Det finns en smal gräns mellan när man anses ”vara tokig” för det man visualiserar och för när man får respekt för det man lyckas med :-)

Jag har kommit fram till att två saker är avgörande för att förändra det ekonomiska livet.  Låt inte dessa två punkter få kidnappa och stoppa ditt flöde:

1. Konsten att attrahera pengar handlar till allra största delen om hur mycket vi är villiga att aktivt arbeta för att lyckas. Ekonomiska problem och hang-ups är en stor del i att inte lyckas också, men att inte agera är den absolut största anledningen till att ingen förändring sker.

Hängivenhet för drömmen är mumma för pengar!

Vår lycka hänger enbart på oss själv. Det är upp till DIG om du vill förändra ditt liv! Du kan inte misslyckas om du aktivt agerar för din dröm.

2. Ju snabbare vi kan bita de negativa tankarna i svansen, när de dyker upp, desto närmare har vi tagit oss vårt mål. Desto mer är vi mästare över våra liv.

Idag har jag fortfarande en lång väg mot det jag vill lyckas med. Ibland blir jag överväldigad när jag tänker på det och då dröjer det inte länge innan de negativa tankarna kommer krypande. För mitt inre tänker jag:

Vem är Du att lyckas med dina drömmar? Dessa STORA drömmar.

Det är så höga mål, att det är dömt att misslyckas.

Det är inte realistiskt. Tror du verkligen att DU tillhör den lilla krets av människor i världen som kan bli så framgångsrik och leva ditt drömliv?

Jag har lärt mig att fräsa tillbaka till de här tankarna. Det finns inget alternativ för mig längre. Jag SKA lyckas. Och jag KOMMER lyckas.

Jag har börjat tänka på pengar som en kul, social person som älskar att få vara ute och röra på sig och få en chans att andas ny luft: jag låter pengarna cirkulerar, investerar i nätverk och medlemssidor för att lära mig mer av dem som lyckats och jag fokuserar och ger pengar min fulla uppmärksamhet VARJE dag.

Till en början trodde jag att jag hade blivit galen. Jag investerade massor av pengar i att lära mig mer av andra, såsom Carrie Green, till en början. Aldrig hade jag sett på pengar såsom en investering som kunde komma tillbaka till mig, ju mer jag lät dem arbeta för mig. När jag använde pengarna om den framgångsrika versionen av Helena som jag såg framför mig, hände det! Mer pengar än det jag investerade, kom alltid tillbaka. Oftast väldigt snabbt!

Ju mer jag fokuserar på pengarna och värdet jag kan bidra till för andra, desto mer flödar de till mig. Det här kan appliceras på allt, oavsett vad man vill ha.

Ju mer man fokuserar, desto mer får man levererat.

Varje dag gör jag en väldigt enkel sak. Om och om gör jag den här saken:

Jag fokuserar på att göra något som ger värde för andra OCH som jag älskar. Jag skriver bloggen, jag skapar kurser och jag coachar.

Ju högre energinivå, desto bättre går det. När vi mår bra och ger vårt bästa kan pengarna inte annat än följa med som en belöning. Som Mark Anastasi skrev i sin bok, The Laptop Millionaire: Ju mer värde du ger, desto större blir din inkomst.

Det värde du ger andra, den gåva och kunskap som du delar med världen är intimt förknippad med din ekonomiska nivå. Saldot på ditt bankkonto.

Just nu är jag verkligen i ett tillstånd av superpositiva vibbar. Ni skriver till mig och berättar om hur ni upplever kurser och texter jag skriver, och jag skriver och skapar mer. Det är en positiv cykel som inte går att brytas annat än med glåmiga tankarna.

Positivitet och höga förväntningarna är det som gör att vårt tillstånd av ”att känna oss fast och oförmögna att påverka vårt liv”, lossnar.

Höj din energi varje dag och gör sedan en sak, varje dag, för att ta dig ett steg närmare ditt mål. Du kan ha nått så oerhört mycket längre än du först hade trott, på mycket kortare tid.

Jag gick från 0 kr till över 110 000 kr i inkomster på något som jag älskar, på hälften av tiden som jag trodde att det var möjligt!

Att tjäna pengar och att göra det man älskar i livet, hör ihop.

Om du är nyfiken på fler sätt som jag kan visa dig hur du ska ge uttryck för det du älskar och samtidigt attrahera den livsstil som du önskar, missa då inte mina två Masterclasser: Blogg Boss Masterclass- hur du lyckas som bloggare samt Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion.

Blogg Boss är bara öppen i några dagar till. På söndag stänger anmälan.

Först-till-kvarn-priset på Magisk Ekonomisk Manifestation, upphör på söndagen.

Menar du allvar med att skapa det liv som du önskar dig? Är du redan att göra som jag gjorde, investera i din egen framgång och lycka?

Det är bara du som kan bestämma!

Välkommen!

Kramar och önskan om all framgång och lycka till dig.

Helena

4
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00