Fredagstarot 10 maj 2019

Tarotkort för dagen! Inlägget innehåller reklam för mina Masterclasser.

***Endast två dagar kvar innan anmälan till Blogg Boss Masterclass stänger!***

***Sista två dagarna av först-till-kvarn-pris på Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion. ***

Efter söndagen går det inte längre att köpa Blogg Boss Masterclass och priset på Magisk Ekonomisk Manifestation höjs. Detta är sista chansen för att kunna köpa de här kurserna till de här priserna igen!

TAROTFREDAG 10 MAJ 2019

fre 10 maj 2019

Vilket kort känner du dig dragen till?

Scrolla ned för budskapet för dagen!

 

fredag 10 maj 2019

Från vänster:

Lyckohjulet:

Detta kort är även känt som Karmahjulet. Livet går i cykler och ger oss upp- och nedgångar. Det tumlar runt och kan snabbt vända. Det är våra handlingar som dömer oss. Det vi ger ut, kommer tillbaka på oss på något sätt. Vår lycka hänger på oss själva. Ett sätt att tolka Lyckohjulet är att säga att man ska anamma kraften i att leva varje dag. Att vara närvarande och lycklig för det man har, för livet kan förändras fort. Om du har gått igenom en svår period i livet så kan hjulet antyda att du snart står inför en vändning till det bättre. Oväntade händelser kan ge dig en nystart eller möjligheter som du inte hade kunnat förutse. Lyckohjulet betyder generellt att livet är som en tombola och att det bästa vi kan göra är att ha tillit till att det som sker oss, är för vårt bästa. Som en spirituell vägvisare som föser oss i den riktning vi ska gå. Vilka tecken eller händelser som tyder på förändring kan du se i ditt liv idag?

Page i Mynt:

Pagerna står för nya energier som kommer in i vårt liv. Det är ännu ett frö men om du fortsätter kan det gro och ge dig en skörd. Page i Mynt hänför sig till pengar, tillgångar, mark, ägande, fysisk hälsa och karriär. Idag kan du så det första fröet till något nytt inom ditt sätt att hantera eller attrahera pengar. Din förmåga att förstå överflöd och rikedom kan få en nystart. Likaså hur du tar hand om din karriär och dina kunskaper. En stark positiv känsla råder över dagen och det som sker. Plötsligt ser du möjligheter som fyller dig med hopp och glädje! Page i Mynt visar sig som en påminnelse om att du ska slipa dina kunskaper i den riktning som du känner glädjen. Om du håller i din dröm och bestämmer dig för att lyckas, så kan idag vara den dag som blir den officiella startdagen för din resa. Testa något nytt, lär dig något nytt idag! Du kan, alternativt, få ett meddelande om att ingå ett partnerskap eller välja en ny karriärväg. Det är så spännande och nytt för dig- men den vägen kallar på dig! Våga utforska den för du har alla förmågor som krävs för att lyckas och nå framgång!

Page i Bägare:

Idag kan du få en ny idé. Den kan ha poppat upp ur ditt inre. En magkänsla som du har haft kan blomma ut i din vision. Page i Bägare gynnar allt som har att göra med intution och känslor och kreativitet. Med en Page handlar det alltid om att ett nytt frö planteras. Vägen mot målet ligger framför dig men du får chansen att starta. Och det är det viktigaste! För inget är värre än att inte veta i vilken riktning man ska gå. Idag kan du bli medveten om nya aspekter av dig själv och dina emotionella behov. En intressant känslomässig resa kan ta sin början. Du utforskar det som du verkligen mår bra av. Ge dig tid att djupdyka och lära dig mer om ditt inre och om intutionens kraft. Pager kommer ofta med nyheter och meddelanden. Idag kan du få ett kärleksbudskap eller höra härliga, känslomässiga nyheter såsom om ett barns födelse/graviditet eller en förlovning/inbjudan till bröllop.

 

LOADING..