ANNONS

Horoskop vecka 20, 2019

/

Planethändelser vecka 20. Inlägget innehåller reklam för mina Masterclasser.

***Endast EN dag kvar innan anmälan till Blogg Boss Masterclass stänger!***

***Sista dagarna av först-till-kvarn-pris på Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion. ***

Efter söndagen den 12 maj går det inte längre att köpa Blogg Boss Masterclass och priset på Magisk Ekonomisk Manifestation höjs. Detta är sista chansen för att kunna köpa de här kurserna till de här priserna igen!

Två planeter byter tecken och en fullmåne väntar

Har du något möte som du söker efter det perfekta datumet för att planera?

Bestäm dig då för att använda dig av måndagen och tisdagen den 13-14 maj. På tisdagen möts Solen och Pluto i en fin trigon på 23 grader i Oxen respektive Stenbockens tecken.

Detta är ett utmärkt läge för att prata med en person som har makten att säga ja eller nej, när det gäller arbete, pengar, ersättning och bifall till ansökningar. Med Solen i praktiske Oxen och Pluto i Stenbockens tecken är det en noggrann och streetsmart och realistisk inställning som gör att det du önskar dig får ett ”ja” av en chef eller annan beslutsfattare.

Visa att du har koll på läget och har tänkt på allt.

Samma dag, den 14 maj, så får vi även en annan väldigt fin aspekt: Kärleksmagi!

Venus och Mars befinner sig i en sextil till varandra. Med stjärnhimlens kärlekspar i en sådan här god aspekt till varandra så kommer vi få härliga dagar. Markera söndagen den 12 maj- tisdagen den 14 maj som en tid då lite kärleksmagi och en härlig må-bra-känsla kan leta sig in i livet. Goda kärleksnyheter eller möjligheter (om du är singel), kul samvaro med andra och ljuvliga vibbar. Fånga dessa dagar!

Nytt kärlekshoroskop

På onsdagen den 15 maj byter Venus tecken. Efter att ha tillbringat tiden sedan den 20 april i Vädurens tecken, så flyttar den vackra planeten nu in i Oxens tecken. Detta är Venus eget tecken.

Fram med mer lyx och njutning i livet! Gourmetmat! Fina kläddetaljer och skönhet- och inredningsfokus!

Håll utkik på onsdagen- då publiceras ett nytt kärlekshoroskop för hur Venus i Oxen påverkar kärlekslivet för stjärntecknen.

Mars in i Kräftan

Den andra kärleksplaneten byter också tecken. På torsdagen den 16 maj flyttar Mars in i Kräftan och känslor, minnen och tillbakablickar får en rejäl skjuts.

Är det dags att göra en återblick, läka vissa sår och fokusera på familjerelationerna?

JA!, säger Mars.

Eftersom Kräftan även styr över vårt boende så kan man generellt säga att det blir mer kraft och motivation när det gäller alla former av förändringar i hemmet. Nya tapeter? Nya möbler? Nytt boende? En förändrad familjebild?

Mars stannar i Kräftan till och med den 1 juli. Det var två år sedan Mars sist besökte Kräftan.

Minns du vad du gjorde gällande Kräftans ämnen under tiden den 4 juni- 20 juli 2017? Nu återkommer Mars med kraft och motivation till samma del av ditt horoskop.

Skriva ett kontrakt? Eller hänge dig åt konst och fantasi?

Torsdagen bjuder på hela tre planetmöten. Förutom Mars byte av tecken så kommer även detta att äga rum:

Merkurius befinner sig i en sextil till Neptunus. Detta gynnar alla former av att mata, eller föda, sinnet med fantasi, inlevelseförmåga. Skriv poesi, måla, dansa, fotografera eller försvinn in i en värld av drömmar och kreativitet.

Vår fantasi är på topp!

Kontraktsdag

Med Merkurius samtidigt i en trigon till Saturnus R den 16 maj så kan ett tidigare arbete eller chef dyka upp igen. Det är ett bra läge för att skriva ett kontrakt som är solitt och som ger stadga och trygghet.

Har det att göra med din förmåga att uttrycka dig kreativitet, ännu bättre!

Fullmåne i Skorpionens tecken

Jag gillar den här fullmånen! Den andas hopp och möjligheter. Det som väntar är positivt!

Fullmånen äger rum i Skorpionen på grad 28. Solen och månen befinner sig en positiv aspekt till både Saturnus och Pluto samt Neptunus.

Venus skapar en sextil till Mars samtidigt som Venus befinner sig i konjunktion till Uranus. Detta innebär att även Mars befinner sig i en positiv sextil till Uranus.

Jag tror att mycket nyheter väntar oss gällande kärlek och pengar/jobb i samband med fullmånen. Oväntat men positivt, skulle jag säga!

Merkurius och Skorpionmånens styrare, Pluto, befinner sig i en trigon. Dags att vända på stenar och få reda på sanningen! I samband med fullmånen kommer hemligheter och sanningen fram. Vi får hjälp att reda ut det verkliga läget kring en situation och med denna information kan vi transformera våra liv.

Wow! Vilken fullmånen!

Som alltid med Skorpionen lär det bli intensiva känslor och vändningar men tack vare Venus och Mars fina inblandning har vi glädjande nyheter och utveckling att vänta. Särskilt när det gäller ekonomi, ägande, karriär och kärlek och socialt liv.

Ge fullmånen +/- 4 dagar för att leverera sina nyheter.

Jag publicerar även mitt fullmånehoroskop i anslutning till fullmånen den 18 maj.

Jag önskar er en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Vill du också få information om de kommande planetaspekterna, innan de publiceras här på bloggen? Gör då som tusentals andra (!) och anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Du får min gratis guide ”Astrologi och Lagen om Attraktion” på samma gång.

0
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00