Horoskop 13-19 maj, 2019

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 20. Inlägget innehåller reklam för mina masterclasser.

Idag är det sista dagen och därmed sista chansen för detta:

***Endast timmar kvar innan anmälan till Blogg Boss Masterclass stänger!***

***Sista timmarna av först-till-kvarn-pris på Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion. ***

Efter midnatt ikväll går det inte längre att köpa Blogg Boss Masterclass och priset på Magisk Ekonomisk Manifestation höjs. Detta är sista chansen för att kunna köpa de här kurserna till de här priserna igen!

Missa det inte om något inom dig har känt dig nyfiken på dessa kurser!

Väduren 21/3- 20/4

Pengar fortsätter att komma in i ditt liv. Mellan den fredagen den 17- söndagen den 19 maj har du särskilt stark potential för att tjäna pengar. Venus flyttar in i ditt inkomsthus på onsdagen. Din kärlekspartner och vänner hjälper dig när det gäller möjligheter och pengar. Du kommer också börja attraheras av framgångsrika personer. De som har ”läget under kontroll” och har skapat sig en trygg karriär och ekonomi. På lördagen tar du ett viktig beslut gällande ditt inre och/eller pengar som du delar med någon annan. Rent livstransformerande!

Oxen 21/4-21/5

Ditt kärleksliv blir väldigt mycket bättre från och med onsdagen. Venus träder in i ditt tecken och ger dig en känsla av att du har tur och flöde med dig. Kärlekslivet är på dina villkor. Du kommerr bli vackrare av Venus i ditt tecken. Passa på och gå till frisören eller unna dig en skönhetsbehandling. Resultatet blir bra! Ett oväntat erbjudande om ett arbete kan dyka upp mellan torsdagen- söndagen. På lördagen går du i mål med en plan kring en resa eller en utbildning. Ett riktigt äventyr!

Tvillingarna 22/5-21/6

Använd måndagen- onsdagen med att klämma ut de sista krafterna av Mars i ditt eget tecken. Träna och utmana din kropp. Var tidseffektiv. Få saker gjorda. Mars hjälper dig att göra det du bestämmer dig för! Efter torsdagen kommer du ha lätt för att sätta sprätt på pengar. Tänk dig för! I samband med lördagens fullmånen når du en milstolpe när det gäller hälsa och/arbete. En halvårssatsning avslutas och du är redo att titta framåt mot nästa mål. Dags att öka längden på joggingrundor eller göra nya hälsotester? Eller ta in nya jobbuppdrag?

Kräftan 22/6-23/7

Om du har känt att din hälsa eller energi inte varit på topp kommer torsdagen att ändra på den saken. Med Mars i ditt eget tecken är det som att få energidryck intravenöst! Du kommer känna att du har kraften att ta tag i ditt liv och att du har allt mod du behöver för att göra som DU vill. Mars är även din karriärplanet och under de kommande veckorna kan mycket ske inom det området. En chef eller person i bestämmande position kan erbjuda dig en post med mer ansvar och högre titel, OCH mer lön. En dröm som du har närt det senaste halvåret, når en avgörande punkt på lördagen. En kreativ satsning, en graviditet eller en kärleksaffär är redo för fas 2 i det som du startade i oktober 2018.

Lejonet 24/7-23/8

Du är totalt fokuserad på långsiktiga planer och din karriär! Lördagens fullmåne gör dig dock uppmärksam på en händelse gällande ditt hem- och familjeliv. I övrigt är det övervägande dina jobbplaner och projekt som tar upp din tid och tankar nu.  Ett kul kärleksmöte eller rolig bjudning eller middag väntar onsdagen- söndagen. Det hela har något oväntat över sig! Din ekonomi går bra och utvecklingen kring pengar och inkomster går snabbt! Ditt goda rykte ger ringar på vattnet och du får fina erbjudanden med goda ekonomiska förmåner. En chef håller dig om ryggen.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är beredd att testa nya saker i jobbet. Detta känns inte riktigt likt dig men det är sådana planetaspekterna är just nu.  Mycket sker i ditt arbete till och med torsdagen. En chef kan ha behövt gå igenom sjuksbesök och du kan ha behövt kavla upp ärmarna och hjälpa till genom att jobba övertid. Efter torsdagen lugnar sig jobbstressen men din karriär och ditt fokus på att planera upp livet, fortsätter att vara det område där det händer mest i maj. En kortare resa eller utbildning når en avgörande punkt vid fullmånen på lördagen. Det kan kännas som att du knäcker en kod när du äntligen får alla bitarna på plats kring resehandlingar eller planeringen kring ett nöjesevent.

Vågen 24/9-23/10

Använd din charm och dina sociala förmågor för att lyckas i karriären. Din karisma kan vinna över någon annans ”bättre” CV. Utvecklingen kring pengar kanske inte går så snabbt som du hade tänkt dig. Det är vissa förseningar att vänta. Ändå har du ekonomiskt flöde med dig under fredagen-söndagen. Något du arbetat för, som kan ha att göra med en fastighet eller din budget, når sitt mål på lördagen. Samtidigt är du också på ett vansinnigt flirtig och erotiskt humör. Singelvågen kan bestämma sig för ett one-night-stand för att leva ut sina lustar, under helgen. Det tycks som någon osynlig sexuell kraft griper tag i dig! Du vill ha äventyr och testa något helt nytt!

Skorpionen 24/10-22/11

Antalet utlandsresor kan öka från och med torsdagen och under kommande veckor. Din kontakt med utlandet och personer med världsvana och resor träder in i ditt liv. Kanske gäller saken en utbildning, ett publishingprojekt, en juridisk fråga eller en chans att uppleva ett livsäventyr genom att ta in nya vyer och kunskap. Plötsliga kärleksmöten väntar på fredagen-söndagen. Ett oplanerat kalas eller inbjudan kan också dyka upp, hastigt. Viss risk finns också för att din partner beter sig väldigt oväntat eller brusar upp. Ta det lite varligt. Det har inget med dig att göra. Du tar ett viktigt personlig beslut på lördagen. En satsning som du påbörjade i oktober 2018 når sin ände. Nu är du redo att vända blad.

Skytten 23/11-22/12

Ditt kärleksliv är där det händer mest i maj. Fram till och med torsdagen så ger Mars dig massor av snabba händelser och utveckling i kärlekslivet. Singlar kan få fler än en person att välja mellan och stadgade får fler sociala event att besöka tillsammans med sin kärlekspartner. Det råder en harmoni och glädjefylld känsla kring hur livet känns just nu. På fredagen och lördagen kan du, tillfälligt, känna av ett behov av återhämtning. Unna dig en healing eller okonventionell behandling för att stärka energierna. Från och med torsdagen och under kommande veckor kommer du lägga mer tid än vanligt på din ekonomi, lån, skulder och förmågan att transformera ditt liv. Dags att boka ett möte med din advokat, bankman eller revisor?

Stenbocken 23/12-20/1

Fullmånen på lördagen sätter fokus på ett samarbete med andra likasinnade. Men även hur du använder dig av sociala medier och internets möjligheter. Dags att ta in nya perspektiv och våga ta ett nytt steg i livet. I enlighet med dina egna unika förmågor. Ditt kärleksliv kan bjuda på lite mer motstånd från och med torsdagen. Du och din partner har båda starka viljor och din partner kan vara mer lättirriterad. Välj dina fighter. Singlar kan få goda kärleksråd från familjen. Om en familjemedlem, särskilt en mamma-figur, vill introducera dig till någon ny- tacka då ja! Spela en rad eller två på lotto på fredagen till söndagen! Du kan vinna! Glada nyheter om barn/fertilitet eller en kreativ dröm kan också vara det som gör slutet på veckan oväntat kul.

Vattumannen 21/1-18/2

Mycket nytt händer gällande hälsosatsningar och dagliga rutiner, från och med torsdagen. Dags att uppgradera träningskläder eller gymkort? Ett nytt arbete eller sidoinkomst, möjligen via familj/fastigheter, är möjlig under kommande veckor. Förmågan att attrahera pengar är stark under den här veckan. Notera vad som sker på torsdagen! Ditt sociala liv utgår från familjen och hemmet. Om du är singel är det vid familjehögtider, såsom bröllop, jubileum och födelsedagar som du kan hitta en ny person. Undvik att jämföra nutiden med dåtiden. Livet är nu och kärleken också! Ditt kärleksliv- och sociala händelser har en kul, oväntad känsla över sig på fredagen- söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen flyttar din ekonomiska planet in i ditt femte hus. Det var två år sedan du hade så mycket roligt på din agenda! Maj och juni kommer ge dig kul saker att fira, barn att glädjas med och kreativa drömmar får en stor känsla av hopp och möjligheter. En resa eller mer investeringar i ljudsystem för tv- och musik i ditt hem, är möjligt. Teaterbesök och konserter kommer locka dig. En flirt kan faktiskt leta sig in i singelns liv också. Livet är till för att njutas nu! Chansen att tjäna pengar på något som du gör för att du älskar det, såsom en hobby, väntar också i maj och juni. Torsdagen är perfekt för att läsa, lyssna eller se en teater eller film. Lördagens fullmåne ger dig en chans att summera en viktig livsresa som gett dig många lärdomar det senaste halvåret. Nu är du redo att blicka framåt. Kanske är det dags att boka en utlandsresa? Eller sätta dig i skolbänken igen? Ett syskon eller en granne kan under fredagen-söndagen, oväntat, ge dig en resechans eller sträcka ut en hand för mer kontakt. Ta chansen!

  1. Oj, som mestadels kräfta har jag verkligen känt mig urlakad på energi senaste dagarna och att hälsan inte är på topp atm. Hoppas innerligt att vändningen kommer imorgon, varit helt slut utan anledning typ🙏💖🌈🦄

  2. Vattuqvinna. I dag onsdag börjar jag min inre rening med läkande kost. Kul att det det nämns fast på torsdag😍singel är jag sedan länge o hoppas att horoskopet har rätt nu. Det här stått så många gånger om kärleken men inte hänt ännu.😍😍😍🤩🤩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..