Horoskop vecka 21, 2019

Horoskop vecka 21, 2019

Kära läsare,

Vad hände er i samband med fullmånen i lördags? Något livstransformerande? Som att livet plötsligt blev svart eller vitt? Och att behovet av att få rensa ut det som inte fungerar och skapa något nytt och bättre, blev starkare?

Det kan ha blivit intensivt känslomässigt. Så många begär, viljor och intressen att ta hänsyn till. Men ändå var det en fullmåne med positiva möjligheter. Jag kallade den till och med för en vacker fullmåne.

Nu till vecka 21.

Det blir en kort astrorapport.

På tisdagen den 21 maj flyttar både Solen och Merkurius in i Tvillingarnas tecken. Allt ljus och energi på Tvillingarnas snabbtänkthet, informationsintresse och kontakt med vänner, syskon och grannar.

Det kan bli livligt och plinga till i mobil och mail i en rackarns fart nu.

Studenter som håller på med sluttentor och att lämna i uppsatser får en härlig fart av Tvillingenergin.

Vi andra kan bli nyfikna på att lära oss mer och kanske satsa maj/juni på att gå en work-shop eller sticka iväg på en kortare kurshelg.

Vad vill du lära nu? Eller vem vill du ta en drink och bara prata med?

På onsdagen den 22 maj väntar en KUL dag! Mars och Uranus möter varandra i en sextil. Det är en kanondag för att få nyheter. GODA nyheter. Det som sker är troligen helt oväntat (hej Uranus!) men ack så välkommet och glädjande ändå.

Markera onsdagen som en dag då något otippat händer. Pengar och hem/familjeliv/minnen från dåtid eller barndom kommer stå i centrum för det som sker.

Tjuvkik in i vecka 22:

I nästa vecka väntar oss en underbar, magisk kärleksdag. Kristi himmelfärdshelgen glittrar verkligen för romantiken!

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

 1. Hej Helena,

  Genom alla mina år så är det bra du och en annan spå kvinna som tyvärr lämnat oss som varit så träff säkra gällande mitt liv Det jag inte förstår hur så många som i mitt tecken fiskarna kan han ha samma spådom?:) Mvh Annelie

  1. Hej Annelie!
   Det är roligt att du tycker att horoskopet stämmer för dig. Det är naturligtvis inte möjligt att det stämmer för alla Fiskenfödda. Det är ju ett generellt solhoroskop. Men visst är jag glad för desto fler det stämmer för :-)

   Kram till dig,
   Helena

 2. Tack Helena !
  Önskar dig en härligt och avkopplande helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..