ANNONS

Horoskop den 20-26 maj, 2019

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 21.

Väduren 21/3- 20/4

En härlig social period väntar! På tisdagen flyttar både Solen, din nöjesplanet, och Merkurius, in i ditt tredje sociala hus. Nu kan du få massor av roliga saker inbokade i kalendern! En flirtig kommunikation på sms eller mail kan ta fart. Venus i ditt andra hus antyder att du kostar på både dig själv och en kärlek mer lyx och gott leverne.  Oväntade nyheter om pengar och ditt hem och familjeliv väntar dig på onsdagen. Det ser positivt ut.

Oxen 21/4-21/5

Ditt inkomsthus får massor av ljus av Solen och energi från Merkurius. Du kommer märka att pengar flödar in i ditt liv mer ovanlig lätthet. Se bara vad som sker på tisdagen! På onsdagen kan du få nyheter gällande ditt arbete. En chans till befordran eller ett nytt eftertraktat uppdrag kan bli ditt. Kanske kan du inte berätta om saken förrän om ett taget. Det tycks vara i sin linda än så länge men väldigt goda nyheter för dig att bära på!

Tvillingarna 22/5-21/6

Med Solen och Merkurius i ditt eget tecken från och med tisdagen så kommer du att stråla av energi och härlig karisma. Ditt självförtroende kommer öka snabbt. Inget mål är för stort och du kör på modigt och målmedvetet på! Din hälsa är väldigt bra men blir verkligen på topp från och med tisdagen. På onsdagen får du en chans att tjäna pengar via sociala medier eller onlinemöjligheter. Det enda smolket i bägaren är att du kanske spenderar lite för mycket pengar. Tänk efter före så slipper du sura överraskningar senare.

Kräftan 22/6-23/7

Din intuition går i taket från och med tisdagen. Du kommer bli mer ödmjuk mot vad andra har gått igenom och ägna dig mer åt spirituell reflektion. Mars i ditt eget tecken innebär risk för överhettning och aggressiva diskussioner. Det är inte coolt att bli för styv i korken… Du kan få en oväntad chans att visa upp dig online eller bli den som skriver ett inlägg som blir viralt, på onsdagen. Ditt genomslag i grupper eller föreningar kan kännas både oväntat och roligt. Kör i vind!

Lejonet 24/7-23/8

Din karriär fortsätter att vara det område som ger dig massor av händelser. På tisdagen vänder energin när Solen flyttar in i ditt nätverkshus. Internetstrategier och samarbetsmöjligheter tar över. Med din ekonomiska planet i samma del av horoskopet så kan en chans att få göra din röst hörd via ett nytt forum online vara det som markerar slutet av maj. Din unika stil kommer ge dig ökade inkomster. Vänner och kontakter hjälper dig framåt och det gynnar också din ekonomi. Nyheter om något väldigt spännande, och kanske ännu, hemligt, når dig på onsdagen. En stor och ny karriärchans kan vara på gång för dig och du kan behöva hålla den för dig själv ett litet tag till!

Jungfrun 24/8-23/9

Du är mer benägen att testa en ny väg i ditt sex- och samliv. Du är på ett riktigt experimenthumör! Samtidigt kan en kärlekspartner testa gränserna i sin ekonomi. Han/hon prövar nya vägar utanför sin bekvämlighetszon. Du startar en ny karriärtopp på tisdagen och kommer också vara redo att pröva nya sätt att arbeta. Lyssna till din intuition eller be ett medium om ett råd. Dina vägledare har meddelanden till dig när det gäller karriär! Nyheter om en resa eller annat sätt att expandera livsintrycken väntar dig på onsdagen.

Vågen 24/9-23/10

Ditt hus som styr över religion, livsinsikter och utlandsresor får fart från och med tisdagen. Där finns även Merkurius och ger dig tur och nya möjligheter. Du kommer börja känna av stor optimism och troligen få fler än en chans att resa utomlands under maj/juni. Studerar du kommer denna härliga känsla av att allt flyter kännas av vid tentor och uppsatsinlämning. En ny karriärmöjlighet kan oväntat dyka upp på onsdagen. Alternativt är det ditt kärleksliv som får en riktig vitamininjektion. Det är som om nya världar och möjligheter öppnar sig om du bara är villiga att tänka i nya banor!

Skorpionen 24/10-22/11

Det väntar dig ekonomiska utmaningar. Du kommer behöva bli mer flexibel och lite hårdare ansträngning från din sida. Stadgade Skorpioner kan dock glädjas åt att kärlekspartners ekonomi räcker för er bägge. Från och med tisdagen går du in i en månads period som är perfekt för alla former av detox, inre såväl som yttre. Nya sätt att se på en kärleksrelation, eller ett samarbete, väntar dig tack vare de nyheter som når dig på onsdagen. En utlandsresa eller utbildning kan vara det som står i centrum för de oväntade nyheterna.

Skytten 23/11-22/12

En årlig kärlekstopp startar på tisdagen. Singlar kommer få flera möten och chanser till att hitta en ny kärlekspartner som verkligen har framtidspotential. Skyttar som redan lever i en relation kommer få ett mer aktivt socialt såsom kalas, bröllop och festliga firanden. I slutet av maj kanske Skyttarna testar ett nytt grepp i kärlekslivet. En ny lösning i en redan existerande relation eller en ny typ av date är aktuella tankegångar för alla Skyttar. Oväntade nyheter gällande ditt arbete väntar dig på onsdagen. Det ser väldigt positivt ut! Nytt och kanske lite utanför ramarna för vad du hade tänkt dig men detta ÄR bra!

Stenbocken 23/12-20/1

Den senaste månaden har varit full av möjligheter att njuta lite mer av livet och ge din kreativitet, barn och/eller din fertilitet och kärlekslust mer tid. Från och med tisdagen avtar den lättsamma känslan och du går in för att slutföra arbetsuppgifter och åter leva upp till alla dina plikter. En satsning på din hälsa eller kost kan också få en rejäl puff så här innan sommaren startar. En kärlekspartner kan vara lättirriterad så tassa försiktigt. Gladaste nyheterna i kärlekslivet får du, helt oväntat, på onsdagen. Alternativt gäller nyheterna ett erbjudande om ett samarbete eller en inbjudan till en middag eller kommande fest.

Vattumannen 21/1-18/2

Din hälsa, som är superkopplad till ditt eget känsloliv när perioden startar, kommer bli mycket bättre från och med tisdagen. Livet kommer att bli roligare för du kommer prioritera att ha kul, flirta och bejaka din egen glädje. Du kommer bli mer lättsam i kärlekslivet. Mer sex, mindre ansvar… Du har bara lust att ha roligt och inte tänka så mycket på framtiden och ansvar just nu. Om du inte önskar dig en graviditet (om du är i fertil ålder) se då upp… En ny plan eller möjlighet som påverkar ditt boende eller familjeliv blir plötsligt möjligt på onsdagen. Det ser så bra och positivt ut! Nytänkande och kanske lite annorlunda, men bra!

Fiskarna 19/2-20/3

Psykologiska intressen, minnen från din barndom och relationer i din familj, samt din boendesituation får massor av kraft från och med tisdagen. Du kommer ge all din uppmärksamhet till dessa områden under de kommande veckorna. Du har samtidigt en lycklig ekonomisk tid. Du lägger ned med pengar på dig själv (because you’re worth it). Ett nytt klädesplagg eller biljetter till en teater eller film, det spelar inte så stor roll, bara det ger DIG glädje. Alltför ofta sätter du dig själv sist men inte nu! På onsdagen kan ett samtal, sms eller brev ge dig en superkick- nyheterna kommer vara helt oväntade men väldigt positiva ändå!

2
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00