Notera den här dagen i era kalendrar!

Mars trigon Jupiter.

Hej!

Ja, det är lite senare än vanligt. Jag var tvungen att bli klar med en deadline till tidningen och fick sätta det först.

Men, inget ont som inte har något gott med sig. När jag nu skrev horoskopet för juli månad så hittade jag ett riktigt gulddatum som jag tänkte berätta om redan nu,

Notera den 25 juli

Då möts Mars och jupiter i en modig, ”allt är möjligt”- aspekt.

Mars kommer befinna sig i Lejonet och Jupiter är fortsatt i Skyttens tecken. Den 25 juli är verkligen en 5-stjärnig dag för att ta modiga steg i livet. Att göra det man vill och på köpet kanske skapa sig en ny inkomst på det hela!

Många gånger kräver större livssatsningar lite framförhållning och planering. Så här har nu ni som känner att ni är på gång, et bra datum att rikta in er på för att ta ett aktivt, stort, modigt steg framåt.

Nämnas kan också att denna aspekt äger rum efter de bägge förmörkelserna i juli. Dammet efter dramat har börjat lägga sig och det är bara att samla ihop sig och göra något.

Jag tror ni vet vad jag menar.

Vad då bättre än ett riktigt powerdatum!

Om du vill få mail från mig med kommande planetaspekter, INNAN de publiceras här på bloggen, så är du varmt välkommen att anmäla dig till mitt nyhetsbrev. (PS Du får min gratis PDF-guide ”astrologi och lagen om attraktion” på samma gång.)

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

 1. Elin skriver:

  Jag må bara få berömma dig. Jag är imponerad hur bra din blogg är och hur du jobbar o hela tiden kommer med nya intressanta artiklar och inspiration. Du har den bästa astrobloggen i Sverige tycker jag!
  Ha en skön sommar!!!
  Mvh Elin

  1. Hej Elin!
   Tack för dina fina ord! De värmde verkligen!

   Glad sommar till dig också!

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..