Lillebror!

Vilken karaktär! Inlägget innehåller reklam för en barnbok men det utgår ingen ersättning till mig för saken. Detta är pure linklove för en bok som älskas i den här familjen.

Lillebror 1

 

Kära läsare,

Märker ni också av den härliga Tvillingenergin som för med sig massor av spontana möten och kommunikation just nu?

Det är markant för mig. Så fort jag sticker ut nosen så träffar jag trevligt folk. Imorse var det extra roligt.

Kanske har ni också hört talas om den nya barnboken Lillebror på äventyr av Carolina Gahn? I den här familjen inhandlades boken snabbt av mormor som en present till vårt lilla Lejon.

Lillebror är berättelsen om en fransk bulldog, som finns på riktigt. Jag träffade honom i morse och kan intyga att han har karaktär!

Carolina Gahn har skrivit en saga som verkligen gick rakt in i både mitt och fyra-åringens hjärta. Alla som haft/har en hund vet vilka starka personligheter de är och hur mycket roligt man kan ha av att berätta om saker de gör och ”säger”.

Lillebrors äventyr, som utspelar sig kring Humlegården och Östermalm/ Djurgården, är en vackert illustrerad ( av Jonas Andrén) berättelse som har de ”rätta” detaljerna för unga läsare. En hemlig liten figur är väldigt spännande att följa och Carolina har också fått in en plot av spänning.

Lillebror på äventyr har många fina lager och är en läsarnjutning för både stora och små.

Lillebror 2

Så till morgonens möte med Lillebror:

Jag hade sedvanligt tagit min Djurgårdspromenad och såg sedan Lillebror komma traskande vid Karlaplan. (Ni ser honom på bild ovan) Han är lite för fin för att prata med mig men hans matte, Carolina, var desto gladare!

Jag känner inte Carolina men tog ändå tillfället att inleda ett samtal och tacka för den fina boken. (Typiskt Solen och Merkurius i Tvillingarna-aktigt!)

Jag vet hur tuff bokbranschen är och när man lyckas både skriva och sälja in en barnbok till stora bokhandlar så tycker jag att man ska få en rejäl klapp på axeln. Jag minns själv hur glad jag blivit när läsare hört av sig. Man får kul feedback och goda vibbar. Och kanske lite nya idéer till sitt skrivande.

Det var ett väldigt kul, spontant möte!

Nu hoppas både jag och smått folk här hemma på att Lillebror kommer ge sig ut på ytterligare äventyr.

Om du söker efter en gullig och fin barnbok för 3-6-åringar så missa då inte Lillebror på äventyr av Carolina Gahn.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..