Merkuriushoroskop 21 maj-4 juni, 2019

Merkurius i Tvillingarna. Så här påverkas stjärntecknen.

Väduren: Smart, smartare, smartast! Med den intellektuella delen av ditt horoskop aktiverad så är din förmåga att tänka klart och att utvärdera information, på topp. Använd tiden till att läsa eller lära dig mer om ett ämne du är intresserad av. Kontrakt och avtal kan läggas framför dig. Du är en skicklig förhandlare med Merkurius vid din sida så om något inte passar i ett förslag ska du kräva en ändring. Stå upp för dina idéer nu! Kontakten med grannar och syskon samt vänner ökar också.

Oxen: Pengar och ägodelar är det som räknas nu! Merkurius är klok och analytisk och du kan använda planetens egenskaper till att se över alternativa sätt att hantera dina pengar eller din budget. Som resultat kan du finna en smartare väg för att spara eller investera och få dina tillgångar att öka i värde.

Tvillingarna: Din styrarplanet i ditt eget tecken ger dig en perfekt tid för att se över dina egna drömmar och mål. Gå på din känsla om den säger åt dig att det är dags att förnya någon del av livet. Du har klarhet och skärpa för att kunna skapa en plan för att nå ditt mål. Du uttrycker din tankar, idéer och drömmar med lätthet.

Kräftan: Fokusera inåt under den här perioden. Med Merkurius i ditt tolfte, avslutande hus, behöver du tid att slutföra tankar kring något som har att göra med studier, udervisning eller förhandlingar. Slipa på planerna i undanskymdhet, när den 4 juni kommer kan du sätta fart framåt och dela med dig av dina drömmar och mål. En återhämtande resa hade inte varit fel under tiden fram till och med den 4 juni.

Lejonet: Dina tankar fokusera troligen mycket på vad du kan åstadkomma i samarbete med någon annan, eller ett nätverk. Res iväg med likasinnade och lär dig mer om din hobby! Alternativt kan olika sätt att arbeta online ge dig en rejäl kick. Kanske hittar du en marknadsföringsstrategi som är en riktig fullträff! Astrologi och alternativa synsätt aktiveras av det elfte huset. Under den här tiden kanske du framstår som en person som uppfinner din egen väg framåt. Om du har en produkt eller tjänst att göra PR (informationsprodukter är heta för dig nu!) så kan du ha tur med radio och podcast eller gästinlägg på bloggar.

Jungfrun: Dags att kliva upp på podiet där ledarna, cheferna och specialisterna finns! Nu kan du inspirera dina kollegor. Med Merkurius i ditt karriärinriktade hus är du motiverad att ta ansvar och dra upp strukturen för kommande projekt. För er som inte arbetar så märks Merkurius av då ni kanske mer än vanligt känner ett behov av att planera för framtiden. Tanken på ordning, reda och struktur intresserar och gör er lugna.

Vågen: Det är som om du öppnar ditt sinne för helt nya intryck nu! Webinarier, kortare resor inom landet eller event med grannar och vänner får dig att tänka över olika sätt att ta dig an ditt liv framöver. Du kommer vara optimistisk och livet kan faktiskt kännas som lite av ett äventyr!

Skorpionen: Med kommunikationsplaneten i ditt åttonde hus får du lättare att uttrycka dina känslor och tankar i en relation. Eftersom det åttonde hur styr över intensiva känslor kan en hemlighet eller rädsla du gömt komma fram vid ett personligt samtal med din partner. Samtal om att flytta ihop eller skaffa barn eller satsa på gemensam egendom är möjliga för Skorpioner i en relation. Singlar kan flirta, chatta och sms:a vilt med en person som tycks vara röda rosor och passion personifierad. Oh la la!

Skytten: Du befinner dig en period då ett eller flera kontrakt eller förhandlingar kan bli aktuella. Nu har du chansen att nå en överenskommelse som känns som en dröm och din motpart är lika nöjd. Win-win! Skyttar i en relation kan tala om att bli sambo eller gifta sig. Tvåsamhet är gynnat och det innefattar även Skyttars chans att inleda ett samarbete med en företrädare, såsom en agen eller advokat. Du kommer bli nöjd med det som sätts på pränt under tiden fram till och med den 4 juni.

Stenbocken: Full fart på jobbet och med ekorrhjulet där hemma. Du kan ge uttryck för negativitet och kritik så tänk dig för innan du öppnar munnen. Det är inte så illa som du kan känna! Ett petigt projekt med en exakt deadline kan vara det som stressar dig. Men, du är som en åttaarmad bläckfisk med superhjärna så när den 4 juni kommer har du full koll på läget och kan börja fokusera på kärlek och kul socialt liv.

Vattumannen: Dina kreativa idéer och livsglädje strålar när du talar eller på annat sätt delar med dig av det du gör. Du är superentusiastisk och du kan få en stund i rampljuset, i en tidning eller på tv, för det du brinner för. Kommunikation kring egenföretagande, livsdrömmar du bär på, barn (och barnrelaterade produkter och tänster) och/eller fertilitet kan vara en av anledningarna till din glädje och kick i livet.

Fiskarna: Du får det lättare att uttrycka dina känslor under den här perioden. Kanske talar du från hjärtat när det gäller ämnen som har att göra med ditt boende eller din familj och relationen till dem. Planer på att möta en ny partners familj är möjlig, likaså att på annat sätt skapa en känsla av att familjen växer. Det senare kan ske både genom att man kommer varandra känslomässigt närmare i familjen eller att man planerar för en graviditet eller välkomnar en bonusfamilj in i det egna familjelivet. Det kommer bli lite känslosamt och nostalgiskt, gråtmilt kanske, men fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..