Fredagstarot 23 maj 2019

Tarotkort för dagen! Det här väntar dig idag:

Välj ditt kort!

fre 23 maj 2019

Nedan du korten rättvända:

 

 

fredag 23 maj 2019

Från vänster:

Kung i Svärd:

Du har, likt kungen, huvudet på skaft. Du har förmågan att använda både ditt intellekt, men även din intuition, när du reagerar på information och händelser omkring dig. Om du står inför ett val idag uppmuntras du att använda din slutledningsförmåga och intelligens för att ta ett konstruktivt beslut. Balans, rättvisa och diplomati är något som måste finnas med i bilden när du ta beslutet eller överväger ett alternativ. En advokat eller rådgivare kan ge dig värdefulla råd om du söker det. Genom att arbeta förebyggande kan exempelvis juridisk vägledning ge dig ett försprång, INNAN ett problem uppstår. Du garderar dig. Detta kan inbegripa att få hjälp med att affärsavtal, äktenskapsförord eller testamente.

Åtta i Svärd:

Kortet antyder att du känner dig fast, begränsad och offer för omständigheter som du inte tror att du kan påverka. Men, tänk om det mesta sitter i din uppfattning om situationen? Tänk om det är dina tankar som begränsar dig mer än något annat? Kvinnan på bilden ser ut att vara fastbunden och omgiven av svärd (en symbol för det mentala). Men tittar man närmare så sitter inte repen så hårt. Tvärtom hänger de till och med lite löst. Precis som kvinnan på kortet så kan du ta dig loss från det som du känner håller dig bunden. De tankar och föreställningar du har nu, behöver erstättas med något nytt. Det gamla gynnar dig inte längre. Testa att omformulera alla negativa tankar med positiva och se vad som sker! Kortet säger att du har allt som behövs för att skapa dig en positivare känsla. Av med offerkoftan (som ofta förknippas med detta kort) och ta emot den hjälp som erbjuds dig!

Världen:

Kvinnan på kortet går från en fas till en annan. En cirkel sluts nu. Du känner glädje, stolthet och lättnad över att du har fullbordat något viktigt. Det kan vara en dröm som gått i uppfyllelse eller en satsning som krävt stor insats av dig, under en längre tid, som når sin fullbordan: En utbildning kan bli klar, ett tufft arbetsprojekt gå i mål, ett barn kan födas eller så tar du det officiella klivet mot något som ditt hjärta önskat länge såsom ett bröllop eller en förlovning. Ta dig tiden att bara vara i detta läge och njuta av allt som du har lyckats med! Rusa inte direkt vidare utan att först ha vilat och solat dig i glansen av allt det fina som sker. Om du, alternativt, har ett mål eller en dröm, som inte riktigt nått i mål så är det här kortet ett budskap om att du är riktigt, riktigt nära nu. Ge inte upp! Du är snart i mål!

  1. Marre skriver:

    Jag lämnade in en överklagan idag på ett ämne som stört hela våren. Fick myndighetens beslut i början av veckan, som var felaktigt. Nu kan jag inte göra mer än vänta på nytt beslut. *suck*

    Jag vill ha och behöver lite lugn och stabilitet i min vardag!
    ( jag valde det högra kortet, världen. Det ser lovande ut)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..