ANNONS

Horoskop vecka 22, 2019

/

Planethändelser vecka 22, 2019. Inlägget innehåller reklam.

reklammaterial2

Missa inte min Masterclass Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion. Direkt tillgänglig vid köp!

Planethändelser vecka 22, 2019:

Aspekterna har hopat sig mot slutet av veckan. Här är min astrospaning in i veckan som väntar oss:

Torsdagen den 30 maj innehåller två aspekter, båda involverar Neptunus:

Merkurius kvadratur Neptunus: Här gäller det att hålla koll på det finstilta. Vi kan bli överdrivet optimistiska och tänka ”att allt ordnar sig för det bästa”.

Men, stopp! Granska eller be om hjälp att granska papper och överenskommelser, INNAN du tar i hand eller skriver under något.

Venus sextil Neptunus: Detta är aspekten för verkligt underbara kärleksvibbar! Det är drömskt och inlevelsefullt. Man nästan hör violinerna spela och kärleken flöda över! Denna dag kan bli helt oförglömlig för kärlekslivet!

Fredagen den 31 maj är som gjord för att följa på kärleksdagen den 30 maj:

Venus trigon Saturnus: Nu kan allt som sades eller skedde på torsdagen mynna ut i ett nytt seriöst steg i kärlekslivet. Eller gällande pengar och hur vi slår mynt av vår kunskap och våra erfarenheter och kunskap.

Saturnus kommer hjälpa oss att skapa en hållbar framtid när det gäller kärlek och pengar. Det som bestäms, har potential att hålla för lång tid framöver. Kanske till och med för alltid.

Oh, la la!

Jag önskar er alla en positiv vecka. Skriv gärna och kommentera vad som sker er dessa magiska kärleks- (och -penga) dagar!

Kramar

Helena

PS. Varje vecka mailar jag till tusentals personer. Vill du också få mail från mig? Genom att anmäla dig till mitt nyhetsbrev/mail får du inte bara reda på kommande aspekter, INNAN de publiceras här på bloggen, du får också min gratis PDF Astrologi och Lagen om Attraktion.

Varmt välkommen!

0
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00