Merkurius och Neptunus annalkande möte

Lite snurrigt… Eller?

God eftermiddag kära läsare!

Jag har ägnat morgonen åt att ta tag i ”lösa trådar”. Jag var på väg att göra en stor ekonomisk satsning men löd mitt eget råd att inte teckna något viktigt avtal eller dokument (särskilt inte gällande pengar) i början av denna vecka.

Merkurius och Neptunus kvadratur, som äger rum på torsdagen, må ge inspiration och ”fluffbränsle” till drömmar och visioner, men den är inget vidare som basmaterial till överenskommelser om stora pengar.

Jag längtar redan till fredagens mycket bättre, stabiliserande energier för pengar och planering ;-)

Under tiden är jag så tacksam för att jag inte förhastade mig. Det hade blivit en svettig historia, inser jag nu. Puh.

Ni är så många som ansluter er till nyhetsbrevet och det är väldigt roligt. Jag brukar maila er som anmält er, i början av veckan. Om du anmäler dig under senare delen av veckan så får du alltså mail i början på nästkommande vecka istället.

HÄR kan du anmäla dig om du också vill få en tjuvkik in i kommande astrologiska händelser innan jag skriver om dem här på bloggen.

Ha en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..