ANNONS

Det som inspirerar mig

/

Mina favoriter för inspiration och energi.

God förmiddag kära läsare,

Jag har startat dagen med en rask morgonpromenad och är nu inne på min andra stora kopp kaffe. Redo att knattra på här vid tangenterna.

Jag får ofta frågan om vad jag själv prenumererar på för nyhetsbrev eller var jag finner inspiration. Här får ni svaren:

Jag är medlem i FEA. Ett fantastisk forum för kvinnliga entreprenörer, skapat av Carrie Green, med enormt mycket material att dyka in i. Medlemskapet kostar mig ca 370 kr/månad men är värt vartenda öre.

Jag prenumererar på mängder av nyhetsbrev. Hela inboxen är konstant full av nya mail. Ni vet hur det är, vissa öppnar man mer sällan än andra… Några mail som jag dock alltid öppnar är från Amy Porterfield och Lisa Nichols (känd från The Secret).

Astrologiska nyhetsbrev från Susan Miller och The Astrotwins, öppnas givetvis!

Eftersom jag just nu håller på och bygger webbkurser och skapar digitala produkter handlar mycket om att lyssna och läsa till hur andra gjort och gör. Det tar upp rätt mycket av min tid. Man blir aldrig fullärd men efter cirka ett år av stenhårt intag av info tycker jag att allt håller på att knytas ihop i en snygg liten säck. :-)

De sidor jag länkar till är på engelska. Har ni några tips på liknande sidor på svenska, så länka gärna!

Jag önskar er en fortsatt underbar onsdag!

Kramar

Helena

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00