ANNONS

Fredagstarot, 31 maj, 2019

/

Tarot- välj ditt kort för dagen!

Lite tekniktrassel med bloggen idag men, hej och hå, nu är jag med igen.

fre 31 maj 2019

Dags för fredagstarot. Ni vet hur man gör: välj ett kort och scrolla ned för budskapet för dagen!

Glad helg till er alla!

Kramar

Helena

fredag 31 maj 2019

Från vänster:

Dåren:

Likt mannen på bilden står du inför ett nytt steg i livet. Det kan kännas som att ”hoppa rakt ut” i luften. Det som väntar dig är ett nytt livsäventyr och du uppmanas att gå utanför din bekvämlighetszon. Du behöver inte känna dig 100 % redo för steget- tips- det kommer du aldrig att känna. Gör det du känner dig kallad att göra med tillit till att det kommer att lösa sig för dig. Kortet är positivt då det visar sig att det finns stora möjligheter för dig just nu. Låt din glädje och spontanitet leda dig istället för att försöka ha allt under kontroll och planerat. lev livet lite som barn gör: genom att omfamna nuet och glädjen utan större tankar på det som varit eller vad som väntar.

9 i Bägare:

Livet känns bra! Mannen på kortet sitter med korsade armar och bara njuter av allt gott han har runt sig. Något du har kämpat för kan äntligen ha gett utdelning och nu känner du att du har nått den underbara känslan av framgång. Om du nyligen har skickat iväg en önskan till universum så är kortet en påminnelse om att det ligger i din förmåga att uppnå det du vill ha. Du KAN få din önskan uppfylld. Fortsätt ha tillit och praktisera daglig tacksamhet för allt fint som du redan har. Det du fokuserar på, multipliceras, och om du fokuserar på livets gåvor till dig, kommer du få mer att vara tacksam för! Mannen på bänken sitter still, just nu, men snart kommer han att resa på sig för att sikta mot nya mål. Då bär han med sig de här insikterna, att tacksamhet ger mer och att det ligger i hans förmåga att lyckas. Du påminns av det här kortet om att detta gäller även för dig!

Vagnen:

Du känner styrka och känner dig mer bekväm i att fatta beslut baserat på DINA värderingar och önskningar. Möjligen har du nyligen fattat ett viktigt beslut eller gett dig själv ett löfte. Nu är du redo att agera i enlighet med de besluten /löftet. Det enda du behöver praktisera nu är disciplin och målmedvetenhet. Att fortsätta agera, varje dag. Det väntar dig utmaningar på vägen. Som alltid när man är redo att klättra upp till nästa platå. Men med hjälp av din beslutsamhet och envishet är din förmåga att lyckas inom ditt räckhåll. Ge inte upp utan fortsätt att arbeta mot dina mål. Det är viktigt att du inte viker dig för vad andra säger eller tycker. Alternativt, antyder kortet en resa med bil och/eller att vistas i lantlig miljö.

1
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00