ANNONS

Horoskop vecka 23, 2019

/

Planetaspekter vecka 23.

Första veckan i juni! Det är sommartider på gång…

Nymåne!

Vi startar veckan med en nymåne i Tvillingarnas tecken på måndagen den 3 juni.

Neptunus, planeten känd för att inspirera och hjälpa vår fantasi och väcka vår medkänsla, men även experten på att hölja sanningen och fakta i dimslöjor, befinner sig i en tuff aspekt till nymånen.

Låt dig inte svepas med i något som verkar för bra för att vara sant. Vi kan bli vansinnigt optimististiska och drömma ihop det som fakta inte riktigt lyckas åstadkomma. Kom därför ihåg att bruka förstånd och granska alla former av nyheter, fakta och information, med lupp!

En nymåne i informativa Tvillingarna antyder att nyheter och händelser som har att göra med resor, kontakt med vänner, grannar och syskon samt detaljer kring fakta, är att vänta.

Venus kommer blinka fint till Saturnus och Pluto vid nymånen. Det gör mig glad. Här finns en chans till pengar, kärlek struktur och ordning, bara vi tar det varligt med det vi först får höra. Utvädera information och tror inte på allt vi får höra, omedelbart.

Glöm: För stor optimism.

Praktisera: Håll dig fokuserad och utvärdera det du hör, ser, läser, får erbjudet.

Merkurius i Kräftans tecken 4-27 juni

På tisdagen den 4 juni flyttar Merkurius in i Kräftans tecken. Från information, kunskaper och snabba kontakter, till familjemys, planering för hemmet och kanske en hel del minnen från det förgångna. Kanske så långt som tillbaka till barndomen.

Nu kommer sms och samtal för att få ihop familjeplaneringen inför sommaren, att gå varma. Likaså när det gäller samvaron och samtal med familjen om hur boendet kanske ska få sig en förbättring eller en förändring. Uthyrning, sälja/köpa, renover, piffa till? Nu kan kraften och förmågan att agera sätta fart på oss så att vi sticker till IKEA över dagen eller tar beslut för familj- och hemliv.

Merkurius stannar i Kräftans tecken till och med den 27 juni då den vandrar vidare till Lejonets tecken. I juli väntar oss en treveckorsperiod då Merkurius kommer befinna sig retrograd. För er som planerar efter Merkurius ;-)

Geniets dag!

På fredagen den 7 juni möts Merkurius och Uranus i en fin sextil. Fredagen kan bjuda på någon form av spontan händelse som blir superlyckad. Våra idéer är också präglade av Uranus geni. Det vi kommer på, eller brainstormar kring, är unikt och genialiskt!

Merkurius styr över kommunikation och Uranus älskar internet. För er som vill göra en satsning kring en blogg, hemsida eller digital tjänst eller service så är torsdagen en mycket bra dag att sätta fart på!

Nytt kärlekshoroskop

Veckans sista planethändelse är den som äger rum på söndagen den 9 juni:

Venus flyttar in i Tvillingarnas tecken.

Detta är synnerligen goda nyheter för Tvillingarna som får Venus charm och oemotståndliga kraft. Vi andra kommer söka efter en kärlekspartner som har talets gåva. Någon som vi kan analysera och diskutera tillsammans med. Intellektet kommer bli en väldigt viktig faktor i kärleksrelationen.

Jag publicerar kärlekshoroskopet i närhet till söndagen den 9 juni.

Venus stannar i Tvillingarnas tecken till och med den 3 juli då planeten flyttar vidare till Kräftans tecken.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kramar

Helena

1
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00