ANNONS

Sommarerbjudande på Magisk Ekonomisk Manifestation

/

Masterclass: Attrahera pengar med lagen om attration. Inlägget innehåller reklam för min onlinekurs.

reklammaterial2

Tjoho, nymåne i Tvillingarnas tecken och snart står sommaren för dörren!

Jag vet att många gör sig redo för en sommar av fundering på nya livsvägar, nya sätt att leva och nya planer mot hösten.

För ett år sedan befann jag mig i samma situation. Det var ”där och då, eller aldrig”.

Ett av mina knep var att använda mig av lagen om attraktion och tanketrick för att nå mina mål. (Jag nådde dem, fortare än jag trott! Under inspelningen av onlineföreläsningen blir jag chockad när jag inser att jag redan nått mitt ekonomiska mål. Supersnabbt. Jag var så inriktad på att ”det skulle vara svårt och kräva mycket jobb” att jag verkligen överraskades av hur lätt och enkelt det kan vara att attrahera det man önskar sig.)

I min Masterclass Magisk Ekonomisk Manifestation delar jag med mig av hur du också kan använda lagen om attraktion för att manifestera det liv och den ekonomi som du önskar dig.

Under dagarna 3-7 juni har jag ett sommarerbjudande som du inte vill missa om du känner dig redo att arbeta med ditt inre och din visualiseringsförmåga för att nå dina mål.

Tidigare pris: 55 dollar

Nu: Supersommarerbjudande 37,50 dollar >>>KLICKA HÄR

Det blir inte bättre än så här!

Missa inte detta om du är nyfiken på hur du kan arbeta med lagen om attraktion. Erbjudandet gäller endast till och med fredagen den 7 juni.

Du får tillgång till materialet- onlineföreläsning, meditationsövning samt övningsmaterial, direkt vid köp. HÄR kan du läsa mer om innehållet.

Varmt välkommen till chansen att förändra ditt liv, på dina villkor!

Fortsatt glad måndag,

Kramar

Helena

1
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00