Merkuriushoroskop 4-27 juni, 2019

Hur påverkar kommunikationsplaneten ditt stjärntecken i juni? Inlägget håller reklam.

>>Supersommarerbjudande på min Masterclass Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion. Prissänkt över 30% Endast den 3-7 juni. >>> KLICKA HÄR!<<<

Woman, Grown Up, Within, People, Coffee, Portrait

Väduren 21/3- 20/4

Med Merkurius i ditt fjärde huset så kommer dina känslor, ditt boende, dina familjerelationer och minnen från din barndom bli det som du får lättare att tala om. Kanske väljer du att se på mönster som hängt med dig sedan du var liten avseende hur du söker tröst eller reagerar på närhet? Om du är i flyttagen kan mail och sms gå heta med mäklare, köpare eller försäljare.

Oxen 21/4-21/5

Du kan kläcka riktigt spännande idéer under den här perioden. Merkurius är snabbtänkt och det kommer du också vara eftersom Merkurius passerar genom ditt tredje hus, det intellektuella huset. Ägna dig åt att få ordning på tankarna och vägen till målet. Rita en mindmap, kolla in Asana för tidseffektivitet eller lyssna på inspirerande poddar. Ska du ut och resa med familjen så kan det ge dig stimulerande samtal och kul idéer vid familjemiddagarna. Eller är det födseln av en tjänst eller service till hemmet och/eller familjen som bubblar i dina tankar?

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu får du kraften och rätt ”tänk” för att ta tag i din ekonomi. Dags för en ny budget, omprioritera i ditt ägande eller förhandla om lön? Använd de kommande veckorna till att presentera dina idéer, förhandla eller be om en tjänst som du behöver i jobbet eller avseende din egendom.

Kräftan 22/6-23/7

Du kommer bli snacksalig och rapp i munnen som få! Med Merkurius i ditt eget tecken kommer du ge svar på tal omedelbart. Du är säker på din sak och kan framföra dina önskemål och åsikter klart och tydligt. Samtidigt kommer du också producera nya idéer från morgon till kväll. Smart och påhittigt värre!

Lejonet 24/7-23/8

Ägna dina tankar och tid åt ditt inre. Praktisera meditation och att notera dina känslor och hur du mår i livet. Alla former av skapande som gynnar dig och din hälsa såsom att måla eller teckna eller kanske bara lyssna på bra musik är rätt för dig nu. Lagen om attraktion och visionsboards ligger helt i linje med vibbarna kring Merkurius i ditt tolfte, spirituella hus.

Jungfrun 24/8-23/9

Dags att slå dina påsar samman med likasinnade och ge dig iväg på en kul workshop eller en föreläsning! Med Merkurius i ditt elfte hus handlar ditt kommunicerande och resande om att ta in ny information, gärna om teknik eller internet, och att skapa frihetsmöjligeter i ditt liv. Du kan komma att kommunicera mycket med nya bekanta som delar dina intressen och livsvisioner. Att samarbeta istället för att göra allt själv, är din melodi nu!

Vågen 24/9-23/10

Nu kommer du ha långsiktiga mål i sikte och blir bra på att göra prioriteringslistor för i vilken ordning du ska beta av delmålen för att nå upp till toppen. Möjligen handlar ditt mål om något relaterat till ditt hem eller familjeliv. Är det ett nytt byggprojekt du måste basa över inom kort? Eller strukturen för hur familjelivet ska gå ihop? Med Merkurius i det karriärinriktade huset är det också, alternativt, möjligt att du lägger ned kraft och tankar på ett prestigefyllt uppdrag som kräver noggrann planering och stort ansvar.

Skorpionen 24/10-22/11

Du vänder upp blicken och öppnar dig för nya livsäventyr och upplevelser. Resor, planer på att skriva eller tanken på att våga dig på en affärssatsning kan ge dig en känsla av frihet i bröstet. En universitetsutbildning eller att läsa in dig på ett ämne som du älskar, är också möjligt. Din glädje, optimism och entusiasm kommer inte gå att ta miste på. Du är fokuserad på dina nya livsvyer och kan inspirera andra att våga för att vinna också!

Skytten 23/11-22/12

Ditt åttonde hus får besök av kommunikationsplaneten och under de kommande två veckorna kan ditt inre, dina rädslor och dina hemligheter bli något som du delar med dig mer av. Samtidigt styr det åttonde huset också över delad ekonomi, skulder och skatter. Med Merkurius i Kräftans tecken kanske det blir aktuellt att gå till banken eller skriva avtal om fastighet eller boende, underhållsbidrag eller försäkringar. Det som sker är, oavsett, en form av reningsprocess och du kommer mentalt må bra av att få klara ut frågor kring dessa bägge områden.

Stenbocken 23/12-20/1

Om ditt kärleksliv känts en aning trist så kan den här perioden bli som rena rama nyförälskelsen igen. Du kommer tala mycket mer med din partner och tillsammans ger ni er av och gör saker ihop. Singlar är också mer benägna att gå utanför bekvämlighetszonen och blir mer uttåtriktade och öppna med nya människor. Och plötsligt kanske Stenbocken står och talar med någon som känns väldigt rätt! Våga och vinn under dessa två veckor!

Vattumannen 21/1-18/2

Dags att summera alla måsten och bocka av att-göra-listorna innan sommaren! Du kommer vara motiverad och fokuserad på att få ordning på dokumentfiler och i skåp och lådor. En medarbetare eller anställd kan hjälpa dig mycket, våga delegera! Din hälsa kan också utsättas för samma process. Kanske skapar du ett dagligt schema för hur du bäst hinner med din träning, trots lite tid över, eller läser in dig på nya hälsorön.

Fiskarna 19/2-20/3

Romantik, barn och tanken på en ny livssatsning (en sådan där som får det att kittla i magen av spänning) upptar dina tankar. Tala från hjärtat i ditt kärleksliv och mycket härligt kan hända. Antalet flirtiga blickar- både dina och andras- kommer stiga under de här två veckorna! Om du drömmer om barn eller att satsa på en start-up så kan samtal och mail gå varma kring dessa ämnen.

GRATIS GUIDE_Blogglänk_Kajabi

  1. Vad underbart, kärlekslivet kommer att blomstra lagom till min bröllopsdag, det låter underbart, 27 år firas den 6:e juni 💞

  2. Tack för en bra blogg 🙂 Kul med Merkurius! Jag tänker att han har så mycket på gång och verkligen är en bra representant för allt vi kan sysselsätta oss med här i livet. Jag menar som alltifrån vanligt hederligt arbete, till att pyssla, läsa,resa,skriva, blogga eller skicka snapchats och meddelanden. Han är med sin tid den där Merkurius!

  3. Det stämmer väldigt bra. Tack! 4:e och 12:e hus för min del: barndomsminnen, härlig musik och kreativt skapande. <3

  4. 🙏Tack för Merkurius horoskopet 🌻stämmer bra in på min livssituation 💖och förstärker mina Positiva Tankar 🌞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..