”Call to Action”

Webbkurs, hemsidor och den digitala arbetsvardagen.

Kära läsare,

Idag är det full fart framför datorn. Jag filar på något som kommer till hösten och jag gör det jag alltid har gjort:

100 fel innan jag förstår hur det ska vara. Det är nog ingen överdrift att säga att jag har en mycket nära relation med supporten för vissa plattformar just nu :-)

När jag startade min blogg och onlineresa var det ju från noll. Ingen teknisk kunskap och ingen övergripande bild av hur jag skulle göra. Bara en vision och inställningen ” det löser sig”.

Det hade varit otroligt skönt med en färdig karta med ”för att uppnå detta> gör detta” och så vidare.

Istället har jag fått lära mig om Call to Action-knappar, affiliate marknadsföring, Facebook Ads, skapandet av webbkurser och gud vet vad, på egen hand. Jag gillar det, även om det tagit lång tid, för idag vet jag rent praktiskt hur ska jag kunna hjälpa någon som frågar mig om ”hur sjutton jag gjorde det”. Hur jag ökade min inkomst med en summa som fick min revisor att dra på mungiporna och säga ”heja, vad snabbt det går”!

Just detta, skapandet av digitala roadmaps för att hjälpa andra, är det som jag verkligen brinner för. Jag älskar att se hur andra får den där aha-känslan och lyckas utmana sig själva att gå utanför den normala bekvämlighetszonen.

Vi har så otroligt mycket potential inom oss. Potential för stordåd vågar jag påstå!

Uppmärksamma läsare kan ha noterat att jag har smugit igång med lite mer fokus på att skapa webbkurser. Det är verkligen enormt vad man kan åstadkomma genom att dela sina kunskaper med andra och, på köpet, får mer frihet och pengar i livet. Detta kan ALLA göra! Det är en arbetsrevolution utan dess like.På fredag befinner sig kommunikationsplaneten, Merkurius, i en underbar aspekt till onlineplaneten framför andra, Uranus.

Vad kan väl inte ske gällande smarta idéer om webbkursämnen och onlinejobb under dagarna fram tills dess? Vi kan verkligen få genialiska tankar och snilleblixtar vid denna aspekt!

Jag älskar det!

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena