ANNONS

Fredagstarot den 7 juni, 2019

/

Välj ditt kort för dagen! Inlägget innehåller reklam.

*** SISTA DAGEN!***

>>Supersommarerbjudande på min Masterclass Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion. Prissänkt över 30% Endast den 3-7 juni. >>> KLICKA HÄR!<<<

Craft, Tarot, Divination, Wheel Of Fortune, Esoteric

Fredag och dags för dagens tarotkort. Ni är vansinnigt förtjusta i det här inslaget så vi kör på!

Välj ditt kort och scrolla ned för budskapet!

fred 7 juni 2019

Vilket kort dras du till? Vända kort nedan >>>>

fredag 7 juni 2019

Från vänster:

6 i Mynt:

Detta är ett så fint kort. En man i en god position delar med sig av sin rikedom till tiggarna på gatan. I sin hand har han en våg, vilket representerar rättvisa och jämvikt. Om du har valt det här kortet kan du vara den som kan hjälpa någon idag, eller vara den som får stöd eller hjälp av någon annan. Kortet vill förmedla att allt handlar om en cirkel av givande och tagande. Kom ihåg att dela med dig, om du kan. Idag kanske du lånar pengar till någon, ger en monetär gåva eller delar med dig av din inre rikedom i form av kunskaper och råd. Eller så är du mottagaren av något fint såsom tid, pengar eller en insats. Du gör gott och kommer få tillbaka det, på något sätt. Good Kharma. Nästa gång kan det vara du som behöver stöd från någon annan.

Vagnen:

Du känner styrka och känner dig mer bekväm i att fatta beslut baserat på DINA värderingar och önskningar. Möjligen har du nyligen fattat ett viktigt beslut eller gett dig själv ett löfte. Nu är du redo att agera i enlighet med de besluten/löftena. Det enda du behöver praktisera nu är disciplin och målmedvetenhet. Att fortsätta agera, varje dag. Det väntar dig utmaningar på vägen. Som alltid när man är redo att klättra upp till nästa platå. Men med hjälp av din beslutsamhet och envishet är din förmåga att lyckas inom ditt räckhåll. Ge inte upp utan fortsätt att arbeta mot dina mål. Det är viktigt att du inte viker dig för vad andra säger eller tycker. Alternativt, antyder kortet en resa med bil och/eller att vistas i lantlig miljö.

Ess i Mynt:

Du får en gåva i form av en ny ekonomisk möjlighet. Det kan röra sig om en inkomst, en affärsidé eller annat sätt att praktiskt få mer tillgångar. Det är upp till dig att göra något av idén eller förslaget. Vår lycka och framgång ligger alltid på oss själva. Men om du väljer att agera så lovar kortet starten på en spännande resa när det gller materiella mål och finanser. Kortet kan, alternativt, antyda en nystart eller idé när det gäller din kropp och hälsa. En inre, spirituell rikedom är möjlig då du kommer till viktiga insikter idag. Kortet visar att du får en chans att vända blad och starta på nytt. Som alltid när man väljer en ny väg, kommer resan att kantas av både framgångar och utmaningar, men du är redo för att öppna dörren för detta nya kapitel i ditt liv. Lyssna till idéer och gör sedan upp en praktiskt plan för hur du kan förverkliga dina visioner.

2
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00