ANNONS

Horoskop vecka 24, 2019

/

Planethändelser vecka 24, 2019

GRATIS GUIDE_Blogglänk_Kajabi

Två härliga dagar att markera!

Sätt en fin ring kring datumet fredagen den 14 juni. Men du kan även markera torsdagen den 13 juni som en riktigt härlig dag.

Mars och Neptunus kommer befinna sig i en väldigt fin aspekt och dagarna torsdagen den 13 till fredagen den 14 juni kan verkligen kallas för förtrollade dagar.

Vår förmåga att attrahera kärlek och att utstråla det där extra, välsignar oss med möjligheter i kärlekslivet.

Ta det varligt med det här…

Det finns även ett litet orosmoln med i veckans planethändelser. För dig som tänkte använda helgen den 14-16 juni för att sporta och ta i lite extra för att bräcka ett rekord eller likande, lyssna lite extra noga på detta:

Under helgen den 14-16 juni ska du vara lite extra varlig med tänder, skelett, hår och hud. Mars signalerar till Satunus i en opposition. Här kan det hastigt, gå tokigt. Ta inte i mer än du känner att du orkar och var försiktigt så att inte ett litet snedsteg ger dig en spricka i fot eller ben.

Lika så gott att ge dig en liten varning, även om den kan låta trist.

…eller detta…

Ett annat sätt som Mars och Saturnus kan inverka är att du får hård kritik eller motstånd från en äldre person eller någon som kan ”styra över dig”. Det kan vara en chef eller en myndighet.

Bästa sättet att agera är att försöka ta åt dig sakligt av kritiken och sedan fundera över hur du bäst kan använda situationen för att lära dig och växa som person. Låt dig inte nedslås eller tro att du inte kan åstadkomma saker dock!

Shopping inställd!

Slutligen, om du befinner dig i shoppingtagen: Avvakta dagarna kring söndagen den 16 juni. Merkurius, planeten som styr över handel och kontrakt/åtaganden, befinner sig i en tuff aspekt till Saturnus. Detta är INTE rätt astrologiskt DNA för att köpa eller skriva under dokument. Anledningen är att långsiktigheten som man söker, inte finns där. Saturnus är inte med på banan.

Ytterligare en aspekt äger rum på söndagen den 16 juni också. Vi fick en smak av den redan den 13 januari i år och vi får se den igen den 21 september:

Jupiter kvadratur Neptunus

Ta extra hand om pengar, ekonomi och ”äventyr” när det gäller att investera. Gränsen mellan vad som är verklighet och fantasi är hårfin och med lite otur så köper du grisen i säcken.

Tjukvkik in i vecka 25:

En knepig fullmånen på måndagen den 17 juni förstorar det som jag redan har nämnt från denna vecka. Ta det alltså, återigen, extra varligt med dyra inköp/kontrakt/avtal men också rent kroppsligt. Ben, skelett och tänder ska du ta extra hand om under helgen.

Jag önskar er en härlig, positiv vecka! Livet blir det vi gör det till!

Kramar

Helena

0
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00