Mars konjunktion norra noden- Ödets nyck!

Idag skapar vi vårt eget öde.

Mars befinner sig i konjunktion med den norra noden i Kräftans tecken, på grad 18.

Mars är den planet som associeras med att ta ”saken i egna händer” och agera för att uppnå det man önskar sig.

Med denna starka koppling till ödets norra nod så kan vi idag känna ett stort mod eller kraft för att agera. Vi sitter inte och väntar på att lyckan ska komma till oss, utan agerar på eget initiativ. Kanske har vi känt att vi är menade för något och bestämmer oss för att göra slag i saken.

Mars förknippas med fysisk styrka och sport så idag kan det vara en dag då vi gör en satsning i en träningsaktivitet som gränsar till ”extremsport”. Mars älskar tävling och konkurrens.

Mars är även entreprenörernas planet. Du som drömmer om att ta ett viktigt steg för att lyckas med en företagsidé eller ett nytt steg i ditt företagande, kan känna hur du har med dig både kraft och en gnutta ”serendipity”. En ödets dag.

Se vad som sker!

Kramar

Helena

  1. Har haft NOLL energi idag. Huvudvärk deluxe och varit extremt inaktiv. Låg och ledsen. Uppgiven o utmattad. Hemma ifrån jobbet. Legat i soffan olycklig hela dagen o kvällen. Hittar varken in eller ut i livet. Trivs inte med tillvaron. Är extremt ensam. Är 31 år och har inga vänner i princip. Inget jobb som är stabilt. Bor många timmar ifrån min familj o barndomsvänner. Vet inte hur jag ska orka med livet mer. Ingen livsglädje finns. Tappar den mer o mer. Orkar snart inte mer.

  2. Precis som du skriver ”Idag skapar vi vårt eget öde”, kändes helt rätt när jag läste det. Det var min känsla när jag skapade min blogg idag som fick rubriken ”Här och nu börjar livet”. Mars kan verkligen vara en positiv kraft 😀

  3. En toppen dag där saker och ting löst sig på bästa sätt! 🤩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..