ANNONS

Horoskop vecka 25, 2019

/

Planetaspekter vecka 25, 2019. MIDSOMMAR!

Fullmåne i Skytten

På måndagen den 17 juni äger en fullmåne rum i Skyttens tecken, på grad 26. Vi är redo att avsluta det som vi startade för ett halvår sedan. Styraren av fullmånen, Jupiter, befinner sig i konjunktion med månen. Det är ett MYCKET bra tecken.

Jupiter är expansionen och lyckans planet och beroende på var fullmånen äger rum i stjärntecknens horosokop så kommer en extra möjlighet att ge oss inom det området. Mer om vilket livsområde som påverkas för stjärntecknen, i fullmånehoro-skopet på måndagen.

Samtidigt har vi en kvadratur mellan Neptunus och Jupiter vilket ger oss en liten utmaning när det gäller att skilja mellan sanning och fantasi. Granska ekonomiska beslut och förslag noggrant!

Ytterligare aspekt som påverkar vid fullmånen är Mars i opposition till både Pluto och Stenbocken. Denna aspekt har påverkat oss redan några dagar. Ta extra hand om tänder, ben, skelett och ta det varligt när ni utövar sport eller träning. Det kan bli lite för mycket, lite för snabbt.

Nu ger hårt arbete, utdelning!

På tisdagen möts strukturens planet, Saturnus, med Neptunus. Deras möte sker i en fin sextil. Det är andra gången mötet sker i år. Den första gången var den 31 januari. Med ett tredje mötet dem emellan i november, så är denna energi en av de som kan kallas markera året:

En seriös satsning, där plikten sätts i första rummet, ger utdelning.

Agera idag för att nå en inre vision som du har! Med Saturnus retrograd så kan något som var aktuellt i januari, dyka upp igen. Är det bekräftelsen på din satsning då? Eller bra chansen att med kraft och inspiration ta dig an en gammal dröm som du tryckt åt sidan?

Var dock beredd på motstånd…

Det är inte alltid det går vrållätt att lyckas med det man vill. Men det betyder inte att man ska ge upp för det! Onsdagens energier med både Merkurius och Mars i konjunktion samt i opposition till Pluto och Saturnus antyder att nyheter om familj/hem/minnen från barndomen/känslomässig trygghet kan provocera oss.

En stark motståndare kcn också riskera att trycka ned dina visioner och drömmar. Låt det inte ske. Du är fullt kapabel och du kan INTE tillfredsställa alla. Din vision är DIN och ingen annans. Påminn dig om hur många andra som fått ett NEJ, innan de ens börjat och som sedan lyckats genom envishet och beslutsamhet! (Hej Walt Disney!)

Djupandas! Och ta nya tag. Du fixar detta!

Woman, Blond, Portrait, Girl, Color, Dress, Hair

En HÄRLIG midsommar!

Hur blir Midsommar? Blomster under kudden och kärlek och glädje?

Oh ja! I alla fall om du frågar stjärnorna.

Vi har en underbar planetaspekt, som kommer smitta av sig på Midsommarafton:

Venus opposition Jupiter

När det två lyckoplaneterna, den stora resp lilla lyckan, slår sig samman så kan det bara bli härligt!

Deras möte äger rum på söndagen men energierna byggs upp redan några dagar innan. Et voilá, Midsommar med kärleksmöjligheter för singlar, harmoni, glädje och mysig samvaro med vänner och nära och kära.

Denna Midsommarafton kan bli hur härlig och social som helst!

Solen glider in i Kräftans tecken i samband med Sommarsolstånden/Midsommarafton på fredagen. Nu blir vi känsligare, mer familjebundna och trygghetsberoende. En mysig tid för att satsa till 100% på familj, boendesituation och landa i känslor.

Jag önskar er alla en underbar vecka och en strålande Midsommarhelg!

Kramar

Helena

4
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00