ANNONS

Veckohoroskop- Sommarversionen 2019

/

Sommarplaner för bloggen

Kära läsare,

Alla tycks springa mot deadlinen ”Midsommar”. Då ska allt vara klart, förberett under kontroll.

Jag har gett mig själv lite extra tid, en bit in i juli. Men redan nu tänkte jag berätta om min plan för bloggen här under sommaren.

Helgens veckohoroskop kommer bli det sista.

Va?

Nej, inte för alltid, men under sommaren.

Istället kommer jag att dela med mig av tidningens horoskop. Där finns de datum som jag markerat som viktigast och mest ”laddade”. Med två förmörkelser i juli så kommer det verkligen inte råda brist på att det händer grejer.

Från och med helgen i vecka 26 så får ni alltså stjärnuppdateringar på det sättet för att jag ska ha en sportlig chans till lite lättare tempo under sommaren.

Hoppas att ni ska tycka det upplägget är okej!

Sedan återgår det normala veckohoroskopet när hösten närmar sig igen.

Idag tänker jag prioritera vila. Inte bara stressa på. Det är så lätt att som egenföretagare bara jobba på. Men idag har jag tänkt om och gör sådant som kräver lite mindre av mig. Jag har arbetat sena nätter den senaste veckan, och jag älskar det jag gör, men ibland måste man vara lite beskyddande mot sig själv och säga nej. För mig som är stresskänslig är det extra viktigt att balansera upp jobb med vila och ”öppet schema”.

Jag önskar er en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

5
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00