Midsommartarot 2019

Tarotkort för Midsommarafton.

Hur blir din midsommarafton år 2019? Välj ett kort och få ditt budskap längre ned.

fre 21 juni 2019

 

fred 21 juni 2019

Från vänster:

Domen:

Detta är ett spirituellt kort. Du uppmanas att rena ditt liv och lyssna till ditt inre kall. Du kan ha upplevt en känsla av att ”du är menad för att göra mer”. Kanske känns det som att du har ett viktigt uppdrag eller budskap att dela med världen. Du kan stå inför ett viktigt beslut och uppmanas att tona in och lyssna till vad ditt inre och vad ditt hjärta säger dig. Låt det vägleda dig i ditt beslut. De motgångar som du har mött i livet, och övervunnit, kan nu börja visa sig bli dina välsignelser. Du kan dela med dig av dina svårigheter och inspirera andra, antingen du gör det privat eller i ditt arbete. Du står inför ett viktigt spirituellt genombrott och skifte i ditt liv.

Kung av Stavar:

Du har en stor vision och du är redo att gå vidare med den. Likt en Kung som har ett följe och ett folk som kan hjälpa honom att förverkliga sina mål, för landets bästa, så har också du hjälp med att förverkliga dina ambitioner. Du framstår som en ledare och det attraherar personer som vill arbeta tillsammans med dig eller verka för samma mål. Idag kan, alternativt, en ny möjlighet visas eller erbjudas dig. Du är redo att axla ansvaret och stark nog att klara ut de utmaningar som följer med det nya. En spännande möjlighet kan erbjudas dig. Tänk långsiktigt och var lika säker som den ståtlige , framgångsrike kungen på att du kan få varenda en av önskningar uppfyllda!

5 i Stavar:

Fem personer i olika typer av kläder, vilket symboliserar att de kommer från olika bakgrund och är av olika uppfattningar om en sak, står redo att försvara sig, eller gå till attack. Stavarna hålls i luften men ingen agerar mer än att de visar sin styrka inför den andra.  Fem är för mig förknippat med stress. I en grupp av personer kommer man inte överens och alla är redo att ”hugga tillbaka” om det inte passar. Är detta du? Sett från en positiv synvinkel så kan en idé eller uppfattning som du har stärkas av att möta motstånd. Står du fast i dina övertygelser eller ser du att du kan tänka om, för bättre resultat? Dagen kan bjuda på vad som kan kännas som utmaningar eller motstånd, men när kvällen kommer kan du ha lärt dig mycket om det som sker. Du luttras av moståndet!

 1. Ingrid skriver:

  Tack tog 5 stavar och visst var det stress på arbetet. Många starka viljor och svårt att enas om något. Men visst, egentligen bagateller :-)

 2. Kamila skriver:

  Återigen tack för din skrivande !
  Det uppmuntrar mig att se fram mot något helt nytt i mitt liv.
  Har vald mellankort .

  Önskar dig en Glad midsommar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..