ANNONS

Horoskop vecka 26, 2019

/

Planethändelser den 24-30 juni, 2019.

Midsommarhelgen har kommit och gått när veckan startar. Den fina Venus/Jupiter oppositionen kan ha bidragit till en väldigt livlig och härlig helg med både kärleksmöjligheter och kul samvaro med andra personer.

Amusement, Carousel, Amusement Park, Joyride

Låt oss tala om hur vi kan känna och uppleva mer glädje i livet!

På torsdagen den 27 juni flyttar Merkurius in i Lejonets tecken och i denna position blir det fokus på nöjen och kommunikation kring sådant som glädjer oss. Om du känt dig kallad att läsa eller lära mer om hur du kan leva ut dina kreativa förmågor, eller bejaka dig själv och dina drömmar mer, så kommer du få en intressant tid. Ett köp av underhållningsprylar, såsom ljudsystem, en större TV eller kanske klippkort på en nöjespark eller badhus är möjligt när Mekurius befinner sig i Lejonets tecken.

Merkurius stannar i Lejonets tecken till och med den 29 augusti. Anledningen till det långa besöket är att Merkurius kommer backa under tiden 7 juli- 1 augusti.  Under perioden den 19 juli-11 augusti kommer Merkurius retrograd att besöka Kräftans tecken igen. Intellektuella satsningar, köp/försäljningar och kommunikation som var aktuellt under den 4-27 juni, kan bli aktuellt igen och behöva en ny utvärdering eller ”omstart”. En familjeplan, ett bostadsärende eller köp till hemmet kanske inte blev som tänkt och då kan man under tiden den 4-27 juni ”göra om och göra rätt”.

Så himla kul! Och oväntat!

Samma dag som Merkurius flyttar in i Merkurius tecken så kommer också en härlig aspekt att äga rum:

På torsdagen den 27 juni möts Solen i en sextil med Uranus. Solen befinner sig i hemkära Kräftan och Uranus i ägandets tecken, Oxen.

Torsdagen den 27 juni kan verkligen bli en väldigt rolig dag! Förbered dig på oväntade goda nyheter och nöjen under dagen och kvällen. Den här dagens energier kan faktiskt spilla över till både onsdagen och fredagen. Se vad som sker och dyker upp!

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

2
90

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00