ANNONS

Vägledning från djur som man återkommande ser

/

Råttor, råttor, råttor…

God förmiddag kära läsare!

Jag hoppas att ni har haft en fin Midsommarhelg!

Jag var kvar i huvudstaden och njöt av lugnet som uppstår när ”alla” lämnar för att binda kransar på landet.

Under en av mina promenader så gick jag på en – ta-dah, stadsråtta. Det var inte lika obehagligt som min källarupplevelse häromveckan. Men det fick mig att fundera på vad en läsare skrev till mig då:

Kanske har råttor ett budskap till dig?

För er som läst Happytown så kanske ni minns hur ormar för några år sedan signalerade att mitt liv befann sig i en enorm transition. Jag såg ormar överallt och nästan lite Harry Potterskt så brukade de höja huvudet och vända sig efter mig när jag gick förbi.

Helt sjukt och jag var tvungen att börja ta kort på ormarna för att bevisa för familjen att det var sant det jag berättade. :-)

Då googlade jag upp betydelsen av ormar som spiritanimal.

Samma sak gjorde jag igår med råttor.

Fanns det ett budskap även denna gång?

Jag skrattade när jag fann det här kortet på spiritanimal.com

Rat-Spirit-Totem-Power-Animal-Symbolism-Meaning-1200x1200

Läser man råttans budskap i länken så stämmer det här så otroligt bra! Det är inte bara i källargångar som jag springer råttrace. I en mer bekväm miljö, vid mitt skrivbord med stora mängder kaffe, arbetar jag hårt med att färdigställa Digital She Boss.

Jag tar dagligen in mängder av idéer och information kring hur jag kan bli mer kreativ och skapa ”den ultimata onlinekursen för kvinnor som vill tjänar pengar på webbkurser ”. Ha, ha ingen press :-)

Så nu vet jag. Råttornas budskap är klart och tydligt:

Fortsätt. Arbeta. Kreativt. Fortsätt. Att. AGERA.

Se där!

Det är andra gången djuren ger mig ett väldigt tydligt budskap. Nu ska jag inte glömma det för kommande omgångar. Det enda jag hoppas på är att jag rör mig ur genren ”lite obehagliga djur” (råtta och ormar) till något mer gulligt. :-)

Men jag är rätt säker på att det inte fungerar så…

Jag önskar er alla en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

PS. Vill du också hänga på resan att skapa framgångsrika webbkurser? HÄR får du min gratis PDF om de 4 grunderna för att lyckas med webbkurs. Du kommer även få andra inspirerande goodies av mig i din mailkorg.

4
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00