ANNONS

Horoskop: Merkurius i Lejonet

/

Så här påverkas stjärntecknen av Merkurius i Lejonet den 27 juni- 19 juli

Woman, Girl, Phoning, Telephone, Nice, Pretty, Happy

Nedan följer min lathund till hur stjärntecknen påverkas när kommunikative Merkurius besöker flirtige Lejonets tecken.

Som jag skrivit om tidigare så kommer Merkurius att backa i juli. Det hela startar den 7 juli. Den 19 juli backar Merkurius tillbaka in i Kräftans tecken.

Merkurius kommer senare under sommaren att få fart igen och flytta tillbaka in i Lejonets tecken. Men för nu, under perioden den 27 juni- 19 juli rör sig Merkurius igenom Lejonets tecken.

Merkuriushoroskop 27 juni-19 juli 2019

Väduren: Med Merkurius i ditt femte, passionerade hus lär samtal med till din kärlek tas till en ny nivå. Ni kan lära er mycket av varandra när ni öppnar er i ärliga samtal. Barn och kreativa projekt kan trigga igång samtalen. Idéer och planer på att göra roliga saker såsom att resa, gå på teater, konserter eller använda fritiden till mer njutning kan ge er världens kick nu! Singlar kan flirta hej vilt via sms, chattar och sociala medier.

Oxen: När Merkurius besöker ditt fjärde hus blir det mycket mer tid och fokus på att ta igen förlorad tid. Mysiga samtal med släktingar, och din mamma, kommer ge dig mycket feel-good-känsla. Kanske talar du och din partner eller barn även om nya planer kring boendet eller en renovering. Det tycks handla om att finna känslomässig balans och, kanske, att sluta fred med det förgångna.

Tvillingarna: Som den Tvilling du är älskar du att prata, skriva och kommunicera. Vad vore världen utan intellektuella utmaningar och nya kunskaper? Med Merkurius, din styrare, i ditt tredje kommunikativa hus blir det dubbelt upp! Nu är du snabbare än normalt. Perfekt om du sitter med en uppsats, skriv-eller kommunikationsprojekt under de närmaste veckorna.

Kräftan: Hallå nya inkomstmöjligheter! Med kvicke Merkurius i ditt inkomst-och pengahus kan det hända att du får goda möjligheter att sälja in dig eller din produkt. Resultatet blir mer pengar på kontot eller kanske en helt ny inkomstmöjlighet.

Lejonet: Merkurius i ditt eget tecken och därmed ditt första hus ger dig en chans att tala rakt från hjärtat. Det här vill JAG ha, det här TROR jag på. Det du säger kommer nå fram till de du vill ska lyssna. Det är en perfekt tid för att våga satsa på en personlig dröm, såsom ett nytt arbete eller kreativ idé. Ring, skriv eller maila och var mycket tydlig med vad DU önskar dig! Ibland kan det vara skönt för en mottagare att få upplägget ”serverat”.

Jungfrun: Merkurius i ditt tolfte hus ger dig nu en period som betonar behovet av lägre takt, drömtydning och tankar kring det spirituella i livet. Du kan känna dig trött och i behov av att få släppa sociala medier och att ständigt ta in ny information. Meditativa långpromenader där dina tankar får ströva fritt och dina inre känslor hinna ikapp är rätt för dig nu.  Om du har något kvar på din att-göra-lista, gör det då helst i avskildhet från resten av världen.

Vågen: När kommunikatören Merkurius befinner sig i ditt elfte hus och ger det dig de bästa möjligheterna för att satsa på att använda dig av ett nytt grepp inom sociala medier, blogg eller podcast. Alla former av nya smarta appar eller smarta tekniska medhjälpare i ditt liv kan strömma in i ditt liv. Gör dig beredd på mycket kontakt med likasinnade gällande dina hobbies och intressen under kommande veckor. Du kommer få en mer aktiv social agenda med vänner och bekanta.

Skorpionen: Lägg upp en strategiskt plan gällande din karriär. Med Merkurius i din karriärzon är det en bra tid för att söka ett riktigt drömjobb, ett där du går upp i status och lön. Om du skulle behöva vägledning eller mentorskap är detta även en bra tid för att lyckas nå fram till en av de ”stora elefanterna”. Ett kommunikationsprojekt, uppsats eller idé, kan vara det som öppnar dörren för dig.

Skytten: Som alltid är du en stor förespråkare för att tänka stort och globalt. Under kommande veckor än mer så. Tankar och kontakter gällande utländska projekt eller resplaner kan ge dig mycket att tänka på. Det är bra att tänka stort men glöm inte att dubbelkolla en aning med dina egna krafter och verkligheten innan du lovar mer än du kan hålla. Merkurius är din partnerskaps-planet, i både kärlek och affärer. Du och din partner är mer fokuserade på er samvaro och kärlek/alt företagsidéer..

Stenbocken: Merkurius befinner sig i ditt åttonde hus och samtal om sex, barn och att slå samman sina bostäder till ett samboskap kan vara något som du talar mer än vanligt under kommande veckor. Det är en bra tid för att satsa på investeringar, aktier eller sparande. Ditt inre liv och din förmåga att förändra din yttre verklighet intresserar dig. En självhjälpsbok för hur du tar dig förbi rädslor, fobier eller ekonomiska blockeringar kan vara något som du slukar nu.

Vattumannen: Samtal om tvåsamhet i en kärleksrelation eller om ett samarbete med en affärspartner får allt ljus och alla möjligheter nu. Kanske är det dags att sätta dig ned med din älskling eller en nära vän för att diskutera möjligheterna att jobba på ett gemensamt projekt. Ni kan skapa en blomstrande kombination av idéer under kommande veckor.

Fiskarna: Funderingar kring hur du tar hand om din hälsa och hur du ska få din vardag att fungera rent praktiskt är något som kommer uppta din tid under kommande veckor. Behöver du lägga upp ett nytt schema för ditt liv till följd av hur du mår eller för ett nytt arbetes skull? Nya, smarta idéer kan få dig att kickt tänka om. Merkurius styr bl a ditt fjärde hus där hemmet finns. Nu kanske du gör slag i saken och byter ut den gamla soffan mot en ny samt flyttar runt möblerna i vardagsrummet för en ”ny” känsla. Eller satsar på att nå känslomässigt lugn för att må bättre.

1
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00