Fredagstarot 5 juli 2019

Tarot för dagen! Vad säger dig korten idag?

Tarot, Card, Oracre, Star, Spiritual, Fortune-Telling

Kära läsare,

Då var det fredag igen! Dags att få ett budskap från korten.

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort samt budskap.

fre 5 juli 2019

Scrolla ned >>>>

 

 

fred 5 juli 2019

Från vänster:

Page i Bägare:

Idag kan du få en ny idé. Den kan ha poppat upp ur ditt inre. En magkänsla som du har haft kan blomma ut i din vision. Page i Bägare gynnar allt som har att göra med intution och känslor och kreativitet. Med en Page handlar det alltid om att ett nytt frö planteras. Vägen mot målet ligger framför dig men du får chansen att starta. Och det är det viktigaste! För inget är värre än att inte veta i vilken riktning man ska gå. Idag kan du bli medveten om nya aspekter av dig själv och dina emotionella behov. En intressant känslomässig resa kan ta sin början. Du utforskar det som du verkligen mår bra av. Ge dig tid att djupdyka och lära dig mer om ditt inre och om intutionens kraft. Pager kommer ofta med nyheter och meddelanden. Idag kan du få ett kärleksbudskap eller höra härliga, känslomässiga nyheter såsom om ett barns födelse/graviditet eller en förlovning/inbjudan till bröllop.

Kungen av Mynt:

Kungen har fokuserat på att skapa det materiella överflöd som omger honom på kortet. Nu njuter han av allt han har och visar gärna upp det för andra. Om du drogs till kortet betyder det att du besitter samma krafter och förmågor som kungen av mynt, att förmågan att skapa ekonomisk och materiell trygghet finns inom dig. Du är påhittig och arbetar hårt för att nå ditt mål. Idag kan du få en chans att skapa något av en idé som du har haft hittills. Den lovar god förtjänst. Ett projekt eller satsning som du har gjort, kan likaså nå en avgörande punkt eller gå i mål på ett tillfredsställande sätt. Om du önskar dig mer på kontot och överflöd i livet uppmuntras du att arbeta hårt, disciplinerat och strukturerat. Det finns inga genvägar till framgång. Du måste gå igenom eldprovet där du visar att du är beredd att lägga manken till och göra det tuffa jobbet innan belöningarna kommer.

Ess i Bägare:

Bägaren på kortet svämmar över av kärlek och medkänsla. Idag kan du få känslan av att du står i det härliga flödet av glädje och kärlek. ALLT kan kännas som kärlek idag.

Idag kan bli en viktig dag då du bestämmer dig för att öppna ditt hjärta och bara följa dina känslor. Det behöver inte bara vara på ett kärleksmässigt plan. Du kan också känna att du är redo för att ta emot omtänksamhet, knyta an till andra människor och lyssna till din magkänsla. Ett ess antyder att något nytt kommer in i ditt liv. Som ett erbjudande till dig. Men det är upp till dig om du ska tacka ja till att utvecklas mer både spirituellt och emotionellt.

Var redo för att ta emot en ny typ av relation in i ditt liv, och hjärta. Antingen det rör sig om en ny kärlekspartner, en ny vänskap eller en ny familjemedlem (ett ess i bägare kan betyda nyheter om fertilitet/graviditet och födelse). Njut av det härliga flödet av blommande kärlek, nya sätt att känna lycka och, kanske, ge uttryck för en kreativ förmåga som du älskar att ägna tid åt. Det ditt kreativa sinne föder idag kan ge dig oerhört stor tillfredsställelse idag och framöver. Du kommer också notera att ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Dela din omtänksamhet och glädje med andra för att smitta dem med din härliga energi!

  1. Tjabo skriver:

    Hej Helena.
    Tack för dessa fredagstarot. Att läsa dessa fredagstarot är en stående punkt i veckoagendan. Alltid lika spännande och se vad som väntar.
    Nu undrar jag bara om det endast är ett kort man ska dras till och känna starkast för? För i dagens tarot dras jag till två kort och kan inte avgöra vilket av dom som är starkare än det andra. Ska jag läsa bådas budskap då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..