ANNONS

Horoskop vecka 28, 2019

/

Planethändelser 8-14 juli, 2019.

Ballet Pose, Girl, Legs, Dancing, Beautiful, Woman

Merkurius retrograd!

Japp, vi befinner oss i förmörkelsesäsong OCH Merkurius har precis börjat backa. Puh! Bara att rusta oss för snabba livsförändringar i kombination med en känsla av att inte kunna forcera fram sådant som vi vill. Det är både framåt och bakåt på samma gång!

Merkurius backar i Lejonets samt Kräftans tecken under tiden 7 juli- 1 augusti.

Mitt bästa råd: ligg lågt med alla former av nya planer och projekt, lanseringar, dyra inköp och stora beslut tills vi har kommit in i augusti.

Nu till vad vecka 28 bjuder på:

Flirtification!

Kan man säga så? Jo, det kör vi på! På måndagen den 8 juli möts Venus och Uranus i en sextil. Det kan bli en väldigt flirtig, pirrig och överraskande kärleksdag! Energin är superlätt, sexig och romantisk.

Samma dag så ansluter sig också Merkurius retro till Mars i Kräftans tecken. Alla förtroliga samtal och känslor som kan lättas denna dag! I superfart! Men, tänk lite INNAN du säger för mycket eller uttrycker dig lite klumpigt.

En kraft starkare än oss

Om måndagen kändes lättsam och pirrig så kan tisdagen den 9 juli kännas precis tvärtom. Solen befinner sig i opposition till Saturnus. Solen representerar livsenergi och med bistre Saturnus i motsatt läge så kan vi känna oss helt slut på tisdagen. Något, såsom en plan för framtiden eller uppgifter på jobbet eller tankar krign ekonomi och pengar, kan väga TUNGT på oss. Kanske läggs något på vårt bord som känns som ”sista droppen”.

Försök inte att bli starkare, om du inte har kraften. Invänta hellre att energin passerar.

En torsdag med blandade energier

En fin trigon mellan Solen och Neptunus ger oss en visualiseringsförmåga som är imponerande. För er som arbetar med fantasi, fotografering, skulptering eller healing/läkning så kan torsdagen ge en rejäl skjuts. Kanske får ni en helt ny vision eller chans att uttrycka er och skapa.

Samtidigt äger en rätt arg energi rum: Mars kvadratur till hastige Uranus. En relation till en vän eller kärlekspartner/flirt kan dyka upp som blixt från klar himmel.

Om du vet med dig att du har svårt att hejda dig från att säga vad du tycker och tänker, även när det inte är lämpligt: Köp silvertejp! Med en sådan här explosiv aspekt så kan du skapa ”krig” genom att antända med en giftig kommentar.

Skippa det. Djupandas och tänk över det som sker och hur du bäst agerar för att komma ut ur situationen som den som är mogen och ”störst”.

Tips: Stäng in dig med ditt skapande, en härlig bok, film eller annan inre upplevelse. :-)

En tuff motståndare, som inte ger sig.

Veckan avslutas med en opposition mellan Solen och Pluto. Aspekten äger rum på söndagen den 14 juli och kan smitta av sig på dagarna innan och efter.

Pluto är skuggornas planet, makt, begär och girighet. Inte alltid förenad med ärligt spel. Du kan stöta på en person som har siktet inställt på ett mål och om du står i vägen för det, kan en kall stil eller taktik, vara personen motangrepp för att få bort dig.

Någon kan vägra att ge upp sin ståndpunkt eller ens försöka se saker och ting på andras perspektiv. Det är en trist energi!

… och energierna inför månförmörkelsen stegras nu märkbart

Med en kommande fullmåne/månförmörkelsen tisdagen den 16 juli, som kommer befinna sig i konjunktion till Pluto, så kan vi känna av att nära relationer börjar utsätts för press och stress ju närmare vi kommer tisdagen.

Nu gäller det att lugna nerverna och fokusera på att stå lugnt. Behålla balansen. Och att minnas att förmörkelsernas uppgift är att visa oss sådant som vi var menade att veta för att kunna leva på ett bättre, smartare, lyckligare sätt.

Ha tillit till det.

Jag önskar er alla en positiv vecka och sänder er djup tacksamhet för att ni läser här hos mig.

Kramar

Helena

3
123

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00