Om du utmanas idag…

Solens kraft förbrukas av Saturnus

Book, Old, Clouds, Tree, Birds, Bank, Rush, Landscape

Vi kan inte välja våra utmaningar. Men vi kan välja hur vi agerar när de kommer.

Med en Sol/Saturnus-opposition idag så kan det kännas som att ”det blir för tungt”, ”är för mycket” eller ”det går inte”.

Lugn.

Ta din tillflykt till ditt inre. Solen befinner sig så nära vackra Neptunus att din förmåga att skapa en vision av lycka, framgång, rikedom, hälsa, eller vad du än önskar dig, kan bli ditt bästa botemedel.

Dyk in i en bok. Promenera i naturen, gärna nära vatten. Meditera och/eller kontemplera på det sätt som du mår bra av. Läk dig själv. Ladda energierna. Släpp verkligheten för en stund och gå in i fantasins värld.

Ibland måste man vara snäll mot sig själv. När man klivit ur en jobbig situation, släppt, så kan man sedan med förnyad kraft komma tillbaka och se nya perspektiv och möjligheter.

Självkärlek. Idag. Gör. Det.

Kramar

Helena

  1. Dagens botemedel mot explosiva spanjorer (inklusive min far) som har försökt att sätta mig ur mental kurs: Lana del Rey. Strandpromenad. Kärleksfulla textmeddelanden till bästa väninnan i Norrland. Må vi komma starkare, renare och friare ur denna skärseld av transformation. Börjar med mig själv;-)
    Tack för en fin blogg, Helena. Alltid. Ta hand om Dig och la familia! Tänker på din hundfamiljemedlem som nyligen for till himlen.

  2. Helena skriver:

    Just så känns det idag ( och i går). Du kunde inte ha uttryckt dig mera träffande om känslornan och atmosfären!!! Njut av sommaren och ljuset, Helena.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..