ANNONS

Veckohoroskop- sommarversionen år 2019

/

Förändring gällande veckohoroskopen i sommartider

Legs, Window, Car, Dirt Road, Relax, Woman, Outdoor

Kära läsare,

Det är semestertider och det märks av lite grann på bloggen. Jag har redan aviserat om det tidigare men eftersom jag fått några mail om saken så skriver jag ett nytt inlägg ifall det finns fler som undrar.

Normalt sätt lägger jag ned rätt skaplig tid på att skriva söndagens veckohoroskop.

Under sommaren gör jag arbetet lite mer ”sommarvänligt” :-)

Istället för det sedvanlig veckohoroskopet på söndagarna så  gör jag bruk av det horoskop som jag skriver för tidningen. Det är ett horoskop som spänner över 2-3 veckor, där jag har plockat ut höjdpunkterna för perioden.

Detta koncept publiceras för att passa datum för då det är avsett.

Efter sommaren återgår veckohoroskopen till sitt vanliga format.

Jag hoppas att ni förstår och ändå kommer att tycka att ni har några datum att notera i kalendern.

Imorgon är ni varmt välkomna för stjärnläget den 11/7- 24/7!

Kramar

Helena

1
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00