ANNONS

Fredagstarot 12 juli 2019

/

Tarot för dagen. Välj ditt kort!

Tarot, Cards, Fortune, Symbol, Mystery

fred 12 juli 2019

Scrolla ned för ditt budskap!

fre 12 juli 2019

Från vänster:

Kärleksparet:

Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner. Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

8 i Svärd:

Kortet antyder att du känner dig fast, begränsad och offer för omständigheter som du inte tror att du kan påverka.. Men, tänk om det mesta sitter i din uppfattning om situationen? Tänk om det är dina tankar som begränsar dig mer än något annat? Kvinnan på bilden ser ut att vara fastbunden och omgiven av svärd (en symbol för det mentala). Men tittar man närmare så sitter inte repen så hårt. Tvärtom hänger de till och med löst. Precis som kvinnan på kortet så kan du ta dig loss från det som du känner håller dig bunden. De tankar och föreställningar du har nu, behöver ersättas med något nytt. Det gamla gynnar dig inte längre. Testa att omformulera alla negativa tankar med positiva och se vad som sker! Kortet säger att du har allt som behövs för att skapa dig en positivare känsla. Av med offerkoftan (som ofta förknippas med detta kort) och ta emot den hjälp som erbjuds dig!

Ess i Mynt:

Du får en gåva i form av en ny ekonomisk möjlighet. Det kan röra sig om en inkomst, en affärsidé eller annat sätt att praktiskt få mer tillgångar. Det är upp till dig att göra något av idén eller förslaget. Vår lycka och framgång ligger alltid på oss själva. Men om du väljer att agera så lovar kortet starten på en spännande resa när det gäller materiella mål och finanser. Kortet kan, alternativt, antyda en nystart eller idé när det gäller din kropp och hälsa. En inre, spirituell rikedom är möjlig då du kommer till viktiga insikter idag. Kortet visar att du får en chans att vända blad och starta på nytt. Som alltid när man väljer en ny väg, kommer resan att kantas av både framgångar och utmaningar, men du är redo för att öppna dörren för detta nya kapitel i ditt liv. Lyssna till idéer och gör sedan upp en praktiskt plan för hur du kan förverkliga dina visioner.

3
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00