Horoskop 11-24 juli, 2019

Veckohoroskop, sommarversionen 2019.

Sunflowers, Field, Woman, Yellow, Summer, Blossoms

Kära läsare

Precis som jag skrev om i mitten av veckan så ser veckohoroskopen lite annorlunda ut under sommarmånaderna.

HÄR kan ni läsa om de datum som jag särskilt noterat för alla stjärntecken under perioden den 11-24 juli.

I lördagens inlägg finner ni dock som vanligt de övergripande planethändelserna för vecka 29.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kramar

Helena

 1. Kajsa skriver:

  Tydligen inte ovanstående…utan nedanstående…eller föredetta nedanstående/föregående.
  (Skratt igen 😂)

 2. Kajsa skriver:

  Eeehhh….😲 man funderar ju ibland hur planeterna snurrar när man läser ovanstående… (skratt😂)

 3. Delal skriver:

  Jag vil mig Hur är med dig då jag har inte bryt näsan på jobbet Hur mår du själv då bestämde vi att träffa som personlig assistent åt världens största format naturhistoriska riksmuseet med mig Hur är med dig då jag har inte bryt näsan på jobbet Hur mår du själv då bestämde vi att träffa som personlig assistent åt världens största format naturhistoriska riksmuseet med mig Hur är med dig då jag har inte bryt näsan på jobbet Hur mår du själv då bestämde vi att träffa som personlig assistent åt världens största format naturhistoriska riksmuseet med

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..