Mystiska krafter nu

Venus i konjunktion till den norra noden idag.

Idag kan vår inre personliga utveckling, vår själs längtan att uppfylla sitt uppdrag, få en extra knuff. Vi kan ledas in på en ny väg och kapitel i vårt liv.

Venus befinner sig i konjunktion med den norra månnoden. En känsla av att vara i harmoni med vår livsresa kan uppstå.

Med Venus, som kärlekens, livsharmonins och det sociala livets planet, men även affärssamarbeten och överflöd av pengar, i nära kontakt med denna ödespunkt så är det nu som det karmiska flödet sätter fart. Det här kan upplevas både på ett inre eller yttre sätt. Det mystiska består i hur händelsen påverkar oss.

Det vackra och möjliga, i hur vi svarar på det som sker.

Kära läsare, vi befinner oss i mystiska tider. Vänd er inåt och låt er guidas ditt ni känner att det är rätt att vara.

Praktiskt summering: Ett ödemöte i kärlek, socialt liv eller affärer och pengar är möjligt idag.

Men detta är på ett så mycket djupare plan. Du kanske känner att detta ”var skrivet i ditt kosmiska DNA”. Eller att universum guidar dig i en ny riktning. Något som du kanske inte alls trodde var din väg, öppnar sig för dig.

Kämpa inte emot. Var ödmjuk. Ta emot det som sker och det du känner.

Puh, och som om vi inte hade fullt upp med månförmörkelsen från igår! Men, se denna händelse som att en högre kraft, ditt livsöde, är med och håller sin hand över utvecklingen i ditt liv just nu.

Venus och den norra månnoden befinner sig samtidigt i en opposition till Saturnus. Dessutom befinner sig Venus och den norra noden i en fin trigon till Neptunus. Wow- välsignelse! Detta skapar en känsla av att kärlek och omtänksamhet, ger oss stöd, struktur och hjälp i livet just nu. Kärlek och värme är vägen framåt.

Ge lite extra. Se hur du får mer av det goda. Allt det vi ger ut, kommer alltid tillbaka till oss. Karma.

Kommentera gärna och berätta hur ni upplever dagen!

Kramar

Helena