Fredagstarot den 19 juli 2019

Tarot för dagen!

Välj ditt kort! Och scrolla ned för att få ditt budskap>>>

Från vänster:

Kungen av Svärd:Du har, likt kungen, huvudet på skaft. Du har förmågan att använda både ditt intellekt, men även din intuition, när du reagerar på information och händelser omkring dig. Om du står inför ett val idag uppmuntras du att använda din slutledningsförmåga och intelligens för att ta ett konstruktivt beslut.

Balans, rättvisa och diplomati är något som måste finnas med i bilden när du ta beslutet eller överväger ett alternativ. En advokat eller rådgivare kan ge dig värdefulla råd om du söker det. Genom att arbeta förebyggande kan exempelvis juridisk vägledning ge dig ett försprång, INNAN ett problem uppstår. Du garderar dig. Detta kan inbegripa att få hjälp med att affärsavtal, äktenskapsförord eller testamente.

Översteprästinnan:

Denna andligt upplysta kvinna kan konsten att pendla mellan det medvetna och det undermedvetna. Likt Översteprästinnan uppmuntras du att använda din intuition och magkänsla för att nå klarhet i en situation. Det finns mer kring en situation än det du kan se. Om du står inför en situation där du får viss information eller fakta, så säger dig kortet att det kan finnas god anledning att lyssna till vad ditt inre säger dig. Din inre värld och kontakten med dina spirituella guider är stark. Låt det guida dig. Det är, alternativt, möjligt att en mycket andlig person kommer in i ditt liv och ger dig värdefulla råd. Översteprästinnans tips till dig är att utveckla din andliga sida och arbeta mer med din förmåga som spirituell varelse.

Domen:Detta är ett spirituellt kort. Du uppmanas att rena ditt liv och lyssna till ditt inre kall. Du kan ha upplevt en känsla av att ”du är menad för att göra mer”. Kanske känns det som att du har ett viktigt uppdrag eller budskap att dela med världen. Du kan stå inför ett viktigt beslut och uppmanas att tona in och lyssna till vad ditt inre och vad ditt hjärta säger dig. Låt det vägleda dig i ditt beslut. De motgångar som du har mött i livet, och övervunnit, kan nu börja visa sig bli dina välsignelser. Du kan dela med dig av dina svårigheter och inspirera andra, antingen du gör det privat eller i ditt arbete. Du står inför ett viktigt spirituellt genombrott och skifte i ditt liv.