Solen in i Lejonets tecken

Allt solljus på Lejonen/Lejonascendenter!

Woman, Happiness, Sunrise, Silhouette, Dress, Beach

Kära läsare,

Som jag har längtat efter det här energiskiftet! Som Lejonascendent så har det varit fullt upp med det tolfte husets övningar den senaste månaden.

Jag har känt mig så trött i juni/juli och har fått föra rätt övertalande samtal med mig själv för att få allt gjort på schemat. Lite som att stå i segt klister och vilja men inte riktigt orka eller ens ha lust.

Mars pågående transit genom Lejonet har varit räddningen för att få in energiknuffar! Och min fantastiska syster- jag har tagit min tillflykt till hennes hus på landet för att landa och ladda energi. I slutet av juni åkte jag dit för ”en natt” men stannade i nästan en vecka. Laptopen i knäet i trädgården, hela familjen samlad och en söt liten hundvalp lyfte arbetsmoralen rejält!

Det är i sådana stunder jag vet att jag gjorde helt rätt som valde onlinejobb.

Sedan några dagar så har jag i alla fall läget under kontroll och på flera dagar i mitt kommande schema står det bara LEDIGT.

Så efterlängtat!

Solen i Lejonet ger oss lättja, lyx, nöje, kul umgänge, skamlöst flirtande och nyförälskevibbar. Den 28 juli när Venus också flyttar in i Lejonets tecken så kommer kärlekslivet bli otroligt festligt! Särskilt för Lejon/Lejonascendenter.

Nu så tänker jag bara vila, återhämta och njuta av livet av allt i livet som ”är gratis”.

Jag önskar er alla en underbar tisdag!

Kramar

Helena

LOADING..