Fredagstarot den 26 juli, 2019

Tarot för dagen!

Vad väntar dig idag?

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap.

>>>>>

Från vänster:

5 i Mynt:Det råder bistra tider i din ekonomi just nu. Du kan nyligen ha upplevt en förlust i arbete eller pengar. En känsla av avsaknad av trygghet eller upplevelse av isolering kan påverka dig kraftigt.

Varför händer detta just mig? Och varför har jag ingen hjälp är frågor som kan eka inom dig. Men, lyft blicken, för likt kyrkans ljus strömmar ut genom fönstren på kortet, på samma sätt har du tillgång till hjälpen som du behöver. Be om hjälp. Svälj stoltheten. Det är alternativt möjligt att en ”fattig” attityd saboterar för dig själv just nu. Du tycks ha hamnat på en väg där det känns som allt du gör, går fel. Allt börjar i ditt sinne. För att vända på trenden, summera allt som du har lyckats med det senaste året. Kom tillbaka till ett tillstånd av att du har, du kan och du lyckas. Du fixar det!

6 i Stavar:

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

2 i Mynt:Din arbetsbörda är hög just nu. Precis som mannen på kortet hanterar du din tid och dina förmågor på ett sätt som påminner om ”att hålla många bollar i luften på samma gång”. Och du bemästrar konsten. Om du står inför en uppgift som kräver mycket av dig, antingen det är på hemmaplan eller i ditt arbete, så har du alla möjligheter att lyckas få ihop det. Nyckeln till att lyckas är att se över dina måsten och skapa en detaljerade och tidsbestämd plan per dag, vecka och månad för hur du sakta men säkert ror allt i hamn. Om du tvivlar på att du klarar det påminner kortet dig om att du kommer lyckas genom att prioritera rätt.